Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

08/05/2021
880 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την Παρασκευή  07/05 ύστερα από τα τεστ που διενεργήθηκαν στην Κοινότητα Κεφάλου είχαμε 2 θετικά αποτελέσματα και 3 έπειτα από τις ιχνηλατήσεις που διενέργησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε στενές επαφές κρουσμάτων! 

Όλοι οφείλουμε αυτές τις ώρες να αντιληφθούμε ότι πάνω και πρώτα απ’όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και το μέσο προστασίας είναι η ατομική ευθύνη που καλούμαστε όλοι μας να επιδείξουμε!

Για όσους έχουν βρεθεί θετικοί είναι επιβεβλημένο να υποδείξουν στις αρμόδιες αρχές τις στενές επαφές ( άτομα με τα οποία έχουν βρεθεί στον ίδιο κλειστό χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά χωρίς την χρήση μάσκας) σημαντικό να μην αποκρύπτουμε για τον οποιοδήποτε λόγο κανέναν!

Οι στενές επαφές οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ο έλεγχος τους απαιτείται να γίνεται την 6η ημέρα ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός και σίγουρος!

Για τα σχολεία που ανοίγουν την Δευτέρα και στο χωριό μας, όλα τα παιδιά πρέπει υποχωρητικά να έχουν πραγματοποιήσει το self test, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος τα παιδιά παραμένουν σπίτι και αφού δηλωθούν στην πλατφόρμα θα ειδοποιηθούν οι γονείς για το τι πρέπει να κάνουν! 

Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους πραγματοποιούν έλεγχο σε ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα και είναι θετικοί να θέτουν αμέσως τον εαυτό τους αλλά και το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον σε καραντίνα καθώς υπάρχει κάποιες φορές καθυστέρηση ενημέρωσης των αρμοδίων φορέων!

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία όλων μας, όμως τώρα πρέπει να φανούμε ψύχραιμοι και δυνατοί ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό που συμβαίνει!

Η μάχη αυτή μας θέλει όλους εκεί!

Γ. Κοκαλάκης, Πρόεδρος Κεφάλου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΚΔ
ΚΔ 08/05 - 15:07
, covis
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ατομική ευθυνη είναι το αλφα και το ωμέγα. Αν προσέξει ο καθένας τον εαυτό του και δεν δρα ανευθυνα και επικίνδυνα θα πανε ολα καλα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ