Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γαστρονομικό διήμερο στο "The Kitchen" από τον MasterChef Πάνο Ιωαννίδη και τον Ανδρέα Ντούγια

31/07/2021
800 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με αφορμή το γαστρονομικό «ταξίδι» που παρουσιάζει το εστιατόριο «The Kitchen» δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Με την παρουσία στο πάνελ εκτός του γνωστού σεφ και κριτή του reality μαγειρικής Masterchef Πάνου Ιωαννίδη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Γαβριήλ Καραθωμάς καθώς και ο επικεφαλής σεφ, Ανδρέας Ντούγιας. 

Σε αυτό το διήμερο με το degustation menu ή μενού γευσιγνωσίας που επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ αλλά και με οινική πινελιά αφού το wine pairing περιλαμβάνει εκλεκτά τοπικά κρασιά από δύο οινοποιεία του νησιού μας,  "Χατζηεμμανουήλ" και το "Kτήμα Αkrani".

Αρκετά φιλικός και ευδιάθετος ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για το δημοφιλές reality καθώς και για την συνεργασία του με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

Δήλωσε εντυπωσιασμένος από το νησί και την προσπάθεια που γίνεται στο “the kitchen” καθώς και την σημαντική συμβολή τα τελευταία χρόνια του κ. Καραθωμά στην αναβάθμιση και εξέλιξη όσον αφορά την εστίαση και την γαστρονομία στο νησί της Κω. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Πολιτης κω
Πολιτης κω 01/08 - 20:14
Κοροϊδία
Φτάνει ποια αυτη η γαστρονομία.... Κατι πατατες μοβ και κατι φιλετα μπριζολας 200 ευρω τα δυο ατομα...ελεως ποια με αυτους τους σεφ... ούτε γιατροί να ητανε...το εχουνε ξεφτίλησει !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ