Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Α. Κεφαλιανός: Ουδέποτε υπέγραψα την επιστολή που δημοσιεύθηκε – Όχι στην αντιπαράθεση

12/02/2022
508 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με λύπη μου, διάβασα στον τύπο επιστολή που ουδέποτε υπέγραψα και δεν επιθυμώ βέβαια να γίνω μέρος μιας αντιπαράθεσης που δεν με αφορά.

Η αγωνία μου αλλά και η θετική μου θέση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Περιοχή του Λινοπότη είναι γνωστή στο χωριό μου. Κανένας Πυλιώτης , κανένας Ασφενδιανός και κανένας Κώος δεν είναι αντίθετος σε αυτή την προοπτική. Το ότι τα τοπικά συμβούλια πρέπει να έχουν γνώση για αυτά τα θέματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε αντίθετοι για την κατασκευή του νοσοκομείου στα διοικητικά όρια της κοινότητας Πυλίου.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αντιδικούμε. Αντίθετα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πέρα από παρατάξεις και πρόσωπα, για το κοινό καλό της Κω.

Με εκτίμηση

Κεφαλιανός Αναστάσης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου



TΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

Να υπενθυμίσουμε ότι δημοσιεύθηκε μια επιστολή-την οποία συνυπέγραφαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Α. Κεφαλιανός, όμως σύμφωνα με την παραπάνω επιστολή, ο κ. Κεφαλιανος, ανέφερε ότι ουδέποτε υπέγραψε την εν λόγω επιστολή.

Αναλυτικά τι ανέφερε η επίμαχη επιστολή:

Αίτημα προς δήμαρχο Κω και επικεφαλής παρατάξεων δ/σ Κω

Κύριε Δήμαρχε, κύριε και κυρίες επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Κω,

Η παραχώρηση είτε κατά κυριότητα είτε κατά χρήση δημοτικών  ΚΜ είναι αποφάσεις για τις οποίες η γνωμοδότηση των κοινοτικών συμβουλίων είναι απαραίτητη.

Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την απαξίωση των κοινοτικών συμβουλίων μας και εν όψη  του δημοτικού συμβουλίου καλούμε τον δήμαρχο Κω και τους επικεφαλής των παρατάξεων:

10ν: Να παραστούν στα κοινοτικά συμβούλια Πυλίου και Ασφενδιού προκειμένου να μας ενημερώσουν, με στοιχεία, για την παραχώρηση της ΚΜ που ανήκει στο δήμο και στην οποία έχει χωροθετηθεί το αθλητικό κέντρο Δικαίου. 

20ν Το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να μην αποφασίσει πριν τα κοινοτικά μας συμβούλια γνωμοδοτήσουν σχετικά  και στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής λειτουργίας.

Τέλος δηλώνουμε την παντελή έλλειψη ενημέρωσής μας για τις αποφάσεις που έλαβε ή που ανακάλεσε το δημοτικό συμβούλιο Κω για τη χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου Κω όπως και για την χρηματοδότηση του αθλητικού κέντρου που φαίνεται ότι έχει χαθεί.

Αν θέλετε συνεργασία και συναίνεση οφείλετε να πράξετε τα αυτονόητα.

Με τιμή

Οι πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων Πυλίου και Ασφενδιού

Γιωργαλλής Μιχαήλ

Κεφαλιανός Αναστάσιος



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Πυλιωτης
Πυλιωτης 12/02 - 22:53
Μπραβο Ανασταση
Μπραβο Ανασταση. Ο κοσμος θελει ενοτητα για να πετυχουμε περισσοτερα. Κανεναν δεν ωφελουν οι αρνησεις και οι αγονες και ασκοπες αντιπαραθεσεις!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ