Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΖΩΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

31/07/2021
427 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Απαράδεχτες οι εικόνες που συναντά κάποιος σε πολλές περιοχές του Νησιού, όσον αφορά την μεταχείριση των ζώων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα συγκεκριμένα ζώα στις φωτό, όπου εν μέσω καύσωνα είναι απροστάτευτα, αφού δεν υπάρχει στάβλος για να προστατευθούν, παρά μόνο ένα δέντρο για να μπουν κάτω από την σκιά όσα χωρέσουν.

Καλό είναι οι αρμόδιες αρχές να λαμβάνουν γνώση και να μεριμνούν για όλα τα ζώα και όχι μόνο για τα γατιά και τα σκυλιά.

Ελπίζω να επέμβει κάποιος σύντομα

( οι φωτογραφίες είναι στην περιοχή Μπαμιαλίκι, ανάμεσα στο ξενοδοχείο Astir Odisseus και Aeolos)


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/08 - 20:26
Προς φιλοζωη
Υπάρχουν ζωα απροστατευτα μεσα στον ηλιο σε ολο το νησι. Δεν ξερω αν δεν μπαινουν η οχι στο σταυλο η στο μαντρι παντως μεσα στον ηλιο δεν πρεπει να ειναι δεμενα. Πηγαινετε μια βολτα στο ψαλιδι και στο αγιο νεκταριο να δειτε αγελαδες και γαιδουρακια δεμενα μεσα στον ηλιο χωρις να μπορουν να πανε κατω απο καποιο δεντρο. Πρεπει δηλαδη η αστυνομια να κυνηγαει τον κοσμο για το αυτονοητο? Οι ιδιοι δεν γνωριζουν οτι χρειαζονται σκια και νερο τα ζωα? Ας γινει κατι επιτελους για τα ζωα και να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 01/08 - 10:59
Φιλοζωη
Φίλε καλά κάνετε και το επισημάνετε. Όμως η συμπεριφορά στο μαντρί είναι να βόσκει όλο το βράδυ και γύρω στις δέκα με δύο το μεσημέρι αρέσει στα ζωα να πηγαίνουνκάτω από τη δροσιά ενός δένδρου . Λέγεται σταλισμα η Σταλός . Οι βοσκοί και κτηνοτρόφοι το γνωρίζουν δεν μπαίνουν τα ζώα στο σταύλο η στο μαντρί αλλά κάτω από δένδρα. Είχα πεθερό βοσκό και τα γνωρίζω πολύ καλά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ