Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Έφυγε" από την ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιάννης Κουζούκας

02/10/2021
1006 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική μας κοινωνία η είδηση του θανάτου, του αγαπητού συμπολίτη μας Γιάννη Κουζούκα του Γεωργίου σε ηλικία 84 ετών.

Ο Γιάννης Κουζούκας γεννήθηκε στην Κω και ήταν γιος πολυτεκνης οικογενειας. Στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα ξεκίνησε σαν μαθητευόμενος υποδηματοποιος. Όταν έφτασε η ώρα να υπηρετήσει την θητεία του στράφηκε στην ειδικότητα του οδηγού που όπως φάνηκε και στην μετέπειτα ζωή του, αγάπησε πολύ.
Ιδιοκτήτης ταξί για περισσότερα από σαράντα πέντε χρόνια, άψογος επαγγελματίας με εκατομμύρια χλμ. στο ενεργητικό του, μετέφερε ξένους και ντόπιους σε κάθε γωνιά του νησιού μας. 
Άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, καλός οικογενειάρχης και στοργικός παππούς, καλοσυνάτος δεν έλεγε ποτέ όχι σε ότι και αν του ζητούσες. 
Με την σύζυγό του Δέσποινα Αποστολάκη δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο εξαίρετα παιδιά, την Ρηνούλα και τον Γιώργο.

Αγαπητός άνθρωπός στη γειτονιά του όπου κυρίως μένουν οικογενειες μικρασιατων, με μοναδικές "αποσπερίδες"....άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ένας καλός γείτονας...  

Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα στις 14.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό. Εγέρσεως του Λαζάρου στο παλαιό κοιμητήριο της Κω.
Καλό παράδεισο, ο θεός ν' αναπαύσει την ψυχή του εν ειρήνη. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/10 - 06:38
Καλό Παράδεισο
Καλό Παράδεισο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ??????
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 02/10 - 19:51
Απώλεια
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ