Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ράπερ Μιθριδάτης

02/04/2023
131 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Τον γνωστό ράπερ Μιθριδάτη καλωσόρισε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

«Παρουσιάζοντάς» τον στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αλ. Τσίπρας θύμισε τον στίχο «Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα / δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Ο Μιθριδάτης είναι γνωστός για τον πολιτικό στίχο που γράφει κατά καιρούς. Θυμίζουμε το 12λεπτο τραγούδι του «Για να μην τα χρωστάω» (Μάιος του 2021) που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το τραγούδι αυτό αναφερόταν στα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ενδεικτική η αρχή του τραγουδιού: «Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο / κι έναν φλώρο έχεις ξαφνικά για τύραννο / μια πρωθυπουργάντζα που έχει στην καβάντζα / κάθε ορντινάντζα δευτεράντζα για μπροστάντζα...».


efsyn.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/04 - 07:32
Νεοδημοκρατης
Σε βοηθάει και η λογοκρισία του σάιτ γέρο ΨΙΤ,ομοφοβικε.Ολο για πισωκινητους και ιδιαίτερους μιλάς.Βγαλε το αποθημενο σου και τώρα, ποτέ δεν είναι αργά.Ιδιαιτερα ΣΤΗΝ ηλικία που είσαι εκφρασου ελεύθερα. Τοσα χρόνια καταπιεζεσαι,ομοφοβικε....Ουστ κ@πρ@σκ@λ@.....
Ψιτ
Ψιτ 03/04 - 23:19
-
Αλλο τραγουδι δεν ξερεις πισωκινητε απογονε του Ευαταξια??χεχεχεχε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/04 - 17:30
Νεοδημοκρατης
Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μ@@@ είσαι;Αν όντως δεν γουστάρεις,σου δείχνω τί να πάρεις.... Γέρο ΨΙΤ ραμολιμεντο, αφιερωμένο......
Ψιτ
Ψιτ 02/04 - 18:12
-
Ανοητε μαθε-διαβασε ιστορια......Ευταξιας,,,Αβερωφ...και ο αγαπητικος του Τασουλας......απο αυτα τα ρεταλια εισαι απογονος.....και γονος αρχικλεφτη!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/04 - 17:33
Νεοδημοκρατης
Αδιάφορες για το ΣΥΡΙΖΑ οι ρατσιστικές και σεξιστικές αναφορές του ράπερ . Άλλη μια χορηγία για τον Μητσοτακη και την ΝΔ.Συνεχιστε και οι τυχόν απώλειες ή φθορά λόγω εξουσίας, μηδενίζονται.Οταν δεν έχεις στελέχη και όταν δεν υπάρχει ζήτηση καταλήγεις σε τέτοιες υποψηφιότητες.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ