Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα η Χρύσα Καραγιάννη

23/11/2022
269 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι η Χρύσα Καραγιάννη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπως η ίδια επιβεβαίωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

«Άνθρωποι που είναι ταγμένοι στην κοινωνική προσφορά, δεν μπορεί να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα πολιτικών φορέων για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Καραγιάννη.

Το όνομά της “κλείδωσε” για την υποψηφιότητα στη λίστα του ψηφοδελτίου, σε μία περίοδο που οι γυναίκες που συγκεντρώνουν τα ποιοτικά στοιχεία είναι περιζήτητες λόγω της ποσόστωσης για την κατάρτισή τους.


realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/11 - 12:03
miranta, μη νεμμας εκει που δε σε σπερνουν
miranta κοιτα τα χαλια της νεας δημοκρατιας, που ο κοσμος δεν μπορει να ξεχειμωνιασει, που παρακολουθει ο ενας τον αλλο, που εδοσε δισεκατομμυρια σε ημετερους, με απευθειας αναθεσεις, που εδοσε εκατονταδες εκατομμυρια στα ΜΜΕ για να την προπαγανδιζουν, που φτωχυνε ολος ο κοσμος και πλουτισαν οι κολλητοι, και μετα να ασχολειαι με τα στελεχη του συριζα, που ηταν μια ζωη μπροστα στους κοινωνικους αγωνες, και παντα διπλα στους αδυναμους συμπολιτες μας.
Παροιμία
Παροιμία 23/11 - 10:40
Πολιτική
Οποία ανακατεύεται με τα πιτουρά την τρώνε οι χοίροι. τι δουλειά έχει μια καλή κοπέλα στη βρώμικη λάσπη της πολιτικής. Για να της ρίχνουν ανάθεμα για ότι κακό συμβαίνει; Ας το ξανασκεφτεί ο κόσμος έχει απαιτήσεις.
miranta
miranta 23/11 - 09:57
Βασικα
Μακάρι να την προτιμήσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να την πατήσουν τα μεγάλα ονόματα του ψηφοδελτίου που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ούτε οταν ήταν κυβέρνηση ούτε σαν αντιπολητευση στα νησιά μας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ