Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την αναγκαιότητα να βρεθεί λύση για τις νομαρχιακές άδειες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη

13/05/2024
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την αναγκαιότητα να βρεθεί λύση για τις νομαρχιακές άδειες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Επικοινωνία με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε η Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με το ζήτημα των νομαρχιακών αδειών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΦΔΧ) και της αντικατάστασης τους σε άδειες Εθνικών/Εθνικών-Διεθνών Μεταφορών, το οποίο απασχολεί εκατοντάδες μεταφορείς. Το συγκεκριμένο θέμα η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε θέσει στην Υφυπουργό και σε προγενέστερο χρόνο, ύστερα από επισημάνσεις των μεταφορέων της Ρόδου. 

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ζήτησε από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών να δοθεί διευκρίνηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, ώστε οι κάτοχοι αδειών άσκησης επαγγέλματος Εθνικών/Εθνικών-Διεθνών Μεταφορών, οι οποίοι έχουν παλαιά έντυπα αδειών νομαρχιακών μεταφορών, να μπορούν να προμηθευτούν τα νέα έντυπα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της, η Μίκα Ιατρίδη παρέθεσε στην αρμόδια Υφυπουργό τόσο τα επιχειρήματα του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, όσο και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Ρόδου, «Κολοσσός», με δεδομένο ότι το θέμα αφορά και τους μεταφορείς της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ