Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση της κ. Κ. Εμμανουήλ στην Κω με φίλους και φορείς

18/05/2023
128 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Συνάντηση με ψηφοφόρους της παράταξης, τοπικούς φορείς και προσωπικούς της φίλους, είχε την Τρίτη στην Κω (ξενοδοχείο Μαριτίνα), η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Κατερίνα Εμμανουήλ.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και η Κως, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα Υγείας, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευθεί για την δημιουργία νέου νοσοκομείου στην Κω.

Αναφέρθηκε στις ενέργειες και τα μέτρα που έχει πάρει η σημερινή Κυβέρνηση, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα και δεσμεύτηκε, ότι εάν εκλεγεί θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τα Δωδεκάνησα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΚΩΣ 2023
ΚΩΣ 2023 19/05 - 11:29
ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΙ 2 ΚΑΙ 3 ΘΗΤΕΙΕΣ. Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ
νώνυμος
νώνυμος 18/05 - 15:56
ΠΑΡΏΝ
Στα νησιά κάθε μήνα , και όχι μόνο όταν έχει εκλογές ή Κατερίνα. Προχώρα Κατερίνα.
νώνυμος
νώνυμος 18/05 - 15:53
Μπράβο σας
Μπράβο στην κα Εμμανουήλ, έχει δείξει δείγματα γραφής με τη δουλειά που έκανε στο νοσοκομείο μας. Δίπλα στον κόσμο. Η Κάλυμνος πρέπει να την στηρίξει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ