Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σχόλιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδ/σων για τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα

10/04/2023
99 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Αφού λοιπόν, την εβδομάδα που μας πέρασε, ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, δεν μπορεί κανείς παρά να δει με απορία και καχυποψία πως πρώην υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ή και για λίγο εκλεγμένοι) συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους προσπαθώντας να εξαργυρώσουν με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο τη δήθεν αξιακή, ιδεολογική και πολιτική συνέπεια και παρουσία τους στο ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα έτη.

Εμείς λοιπόν δεν είμαστε λωτοφάγοι. Θυμόμαστε και δεν λησμονούμε τους μύδρους που εξαπέλυαν κατά των τελευταίων δύο Κυβερνήσεων, την υποκρισία αλλά και τη βλάβη που υπέστησαν τα νησιά μας από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα και θέσεις για να οδηγήσει τη χώρα από το αδιέξοδο που μας έφερε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μόνο η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να εγγυηθεί την ευημερία και την ανάπτυξη των νησιών μας. Και για όσους ξεχνάνε, θα είμαστε εδώ να τους το θυμίζουμε.

Καλή φώτιση.

Ρόδος, 10/4/2023

Νίκος Μουτσάκης

Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/04 - 18:05
Νεοδημοκρατης
Έχετε αναρωτηθεί γιατί την κάνουν με ελαφρά πηδηματακια από το ΠΑΣΟΚ; Από 40% αναστησατε το ΣΥΡΙΖΑ και πήγατε στο ποσοστό του 7%.Βουλευτες, πολιτευτές πρώην υπουργοί, στελέχη αυτομόλησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.Για τον Κασσαρα κουβέντα, για την Φτακλακη ανακοίνωση.... Για αυτό εκεί στο 7% δεν είστε για παραπάνω.Με τα ζόμπι και τον άγνωστο Χ δεν πάτε παραπάνω.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/04 - 15:06
Δημοκρατικος πολιτης
Φιλε εγραψες τιποτα για την φτακλακη που πηγε στη νεα δημοκρατια? Αυτοι που πανε συριζα, πανε σε μια δημοκρατικη παραταξη. Εκτος αν σκεφτεστε συνεργασια με νεα δημοκρατια η αποστασια.
Ψηφοφόρος
Ψηφοφόρος 10/04 - 14:49
Πολιτική
Γιαυτο ο λαός δεν πιστεύει ούτε στην πολιτική ούτε στους πολιτικούς. Γιατί προδίδουν την ιδεολογία τους και κάνουν κολωτουμπα από το ένα κόμμα στο άλλο. Για να μην χάσουν τις καρέκλες τα προνόμια και τον παχυλό μισθό. Δεν σας έχουμε ανάγκη στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας διότι αν δεν εργαστούμε δεν επιβιώνουμε. Σε αξίζει απαξίωση και αποχή. Δεν θα σας δώσουμε τη ψήφο μας να καλοπερνατε σε βάρος μας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ