Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης

19/08/2024
247 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης επισκέπτεται την Τετάρτη 21 Αυγούστου την Κω, συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους πολίτες.

Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 8:30 το βράδυ, στο καφέ "DA LUZ", Λ. Ελ. Βενιζέλου 23.

«Επισκεπτόμαστε την Κω για να πούμε στους πολίτες ότι έχουν επιλογή.
Είναι η Επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας.

Της Ρήξης με αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα για τους λίγους και τους ισχυρούς, με αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρομεσαίο κόμμα για να διευκολύνει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.

Της Ελπίδας για όλους αυτούς που αναζητούν και περιμένουν μια Μεγάλη Παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει, έχοντας τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας», αναφέρει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 08:13
Λαθος
Γιατι δεν τον συνοδευε ενας της νομαρχιακης επιτροπης οπως γινοταν παντα στο πασοκ? Αυτο διχνει ιδιαιτερες προτιμησεις σε υπιψηφιους. Μεγαλο πολιτικο λαθος,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/08 - 22:28
Μάλιστα.....
Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.....
Χατζηνικολάου Σπυρος
Χατζηνικολάου Σπυρος 20/08 - 14:57
Μπασοκ
Αυτό το κόμμα είναι σαν να έχεις τον πεθαμένο μπροστά σου και να περιμένεις να σηκωθεί να χορέψει, τι δεν καταλαβαίνουν ? Δεν είναι θέμα ηγεσίας ούτε φρέσκων ιδεών , η ρετσίνια του πρώτου μνημονίου θα είναι και το κουσουρι που θα κουβαλάει για ΠΑΝΤΑ στην καμπούρα του το πασοκ , όπως λέει και ο λαός καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα , διαλυστε το όσο είναι καιρός. Εκτειθεστε.
miranta
miranta 19/08 - 23:05
Βασικα
Μου φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ έχει περισσότερους υποψήφιους προέδρους από ότι ψηφοφόρους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/08 - 20:41
Να'χαμε να λέγαμε!!!
Οτι έχει γίνει στην Ελλάδα οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ!!!Η ανάπτυξη της Κω,τα μεγάλα έργα στην Αθήνα,οι ολυμπιακοί αγώνες ο τουρισμός η αγροτική παραγωγή θερμοκήπια της ΚΡΗΤΗΣ και τόσα άλλα!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/08 - 19:26
Σημαντικό στέλεχος
Μακάρι να έβγαινε ο Κατρινης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Νέος και προοδευτικός άνθρωπος. Τότε ίσως ψήφιζα και εγώ ΠΑΣΟΚ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/08 - 18:41
Πυρήνας
Μιχάλη μόνο όταν δούμε ποιοι θα σε συνοδεύουν στο νησί θα αποφασίσουμε εάν θα σε ψηφίσουμε ή όχι. Πρόσεξε τις παρέες σου, αν και δεν νομίζουμε ότι έχεις και πολλές επιλογές.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/08 - 13:47
🤢🤢
Έχετε μεγάλο θράσος πάντως αλλά λογικό δεν υπάρχει εισαγγελέας να σας βάλει μέσα και να διαγράψει το κόμμα που κατέστρεψε γενιές

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ