Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στον Νεκτάριο Σαντορινιό

15/02/2023
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον βουλευτή Δωδεκανήσου, πρώην υπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η κηδεία του θα τελεστεί στις 14.00 από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ η σορός του εκλιπόντος, η απώλεια του οποίου συγκλόνισε τα Δωδεκάνησα και συγκίνησε όλη την Ελλάδα, θα βρίσκεται στον Ναό από τις 11 το πρωί.
Η Ρόδος με συντριβή αποχαιρετά σήμερα τον Νεκτάριο Σαντορινιό ο οποίος στη ζωή του κατάφερε αυτό που λίγοι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν, να έχει μόνο φίλους. Αφήνει πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη όχι μόνο για τα παιδιά του και την οικογένειά του, αλλά για τα Δωδεκάνησα και ολόκληρη την Ελλάδα που θρηνούν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους για την πρόωρη απώλειά του.

Για το τελευταίο αντίο στον Νεκτάριο Σαντορινιό, αναμένεται σήμερα στη Ρόδο ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπως επίσης και πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα με αεροσκάφος που έχει ναυλώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 10 το πρωί. Να σημειωθεί ότι ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, στενός φίλος του εκλιπόντος, βρίσκεται ήδη στη Ρόδο από χθες.
Στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται στο αεροδρόμιο της Ρόδου να προσγειωθεί δεύτερο αεροσκάφος από την Αθήνα στο οποίο θα επιβαίνει και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης, και το οποίο έχει ναυλώσει η Βουλή των Ελλήνων, για να μεταφέρει βουλευτές που θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:
– Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
(Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και
– Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972)

Δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία
Δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Οι δύο υπουργοί τονίζουν «τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος». Παράλληλα, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ