Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποψήφιος για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

04/04/2023
186 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αρκετή φημολογία έχει αναπτυχθεί για το αν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο σχηματισμός που έχει δημιουργήσει υπό τον τίτλο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», θα μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για τις 21 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ψηφιστεί ο νόμος 5019/2023, που απαγορεύει σε κόμματα να συμμετάσχουν στις εκλογές εάν διαθέτουν ηγετικά στελέχη που έχουν καταδικαστεί για ορισμένα αδικήματα, ανάμεσα στα οποία και εκείνο της εγκληματικής οργάνωσης.

Επομένως, κατόπιν συλλογικής απόφασης του κόμματος, την οποία επικαλείται το bankingnews.gr φαίνεται πως επικαλής του σχηματισμού «Έλληνες» αναλαμβάνει ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος. Μάλιστα, ο εν λόγω άνδρας θεωρείται εγνωσμένου νομικού κύρους και, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, προφανώς αποτελεί την απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

Παρ’ όλα αυτά, όλα αναμένεται να κριθούν στις 5 Μαΐου, όταν το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου λάβει τη σχετική απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες». Άλλωστε, το συγκεκριμένο Τμήμα του Αρείου Πάγου έχει την αρμοδιότητα να ελέγχει τη νομιμότητα συμμετοχής ενός κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων στην εκλογική διαδικασία.


newpost.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ορθόδοξος ΕΛΛΗΝΑΣ
Ορθόδοξος ΕΛΛΗΝΑΣ 04/04 - 12:15
ΕΛΛΗΝΕΣ
Ζούμε την απόλυτη χούντα ! Ως γνωστόν όσο δεν υπάρχει τετελεσμένη καταδικαστική απόφαση ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας αναμφισβήτητα και το αναφέρει ξεκάθαρα το Σύνταγμα μας. Οι χούντα της ΝΔ εχει ψηφίσει περίπου 400 νόμους που πλοι τους ειναι Αντισυνταγματικοί και παράνομοι καταστρατηγώντας το Σύνταγμα μας και κανεις δεν μιλάει διοτι ως γνωστόν η Δικαιωσυνη ειναι ελεγχόμενη απο την κυβέρνηση και τα χέρια των δικαστικών ειναι δεμένα ! Οποτε μεχρι να τελεσιδικιση η υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη ειναι αθώος και διατηρεί το δικαίωμα να ξατεβει στις εκλογές κανονικότατα ! Ολοι αυτοί έχουν τρομοκρατηθεί διοτι ξέρουν οτι ο Κασιδιάρης θα τους χώσει μέσα για εσχάτη προδοσία και για εγκλήματα κατα των Ελλήνων ! Τον φοβουντε γιαυτο τον πολεμούν παράνομα με νυχια και κε δόντια και οι 300 εθνοπροδότες Πολιτικοί ! Επόμενη κυβέρνηση ειναι το Ορθοδοξο πατριωτικο κόμμα Ελληνες διοτι ολοι οι Ελληνες ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και πατριώτες !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ