Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ανέστη Τσουκαράκη στην Κω

14/05/2024
47 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Κυριακή 12 Μαϊου ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση  των οργανώσεων του ΚΚΕ στην Κω. 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έθεσε το ερώτημα που καλείται ο ελληνικός λαός να απαντήσει στις ευρωεκλογές  στις 9 Ιούνη που είναι:

Αν θα στηρίξει  το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ  συνεχίζοντας  την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης  της  σημερινής πολιτικής  ή θα επιβραβεύσει τα κόμματα ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, Ελ. Λύση κ.α  που σε συγχορδία συζητάνε και ψηφίζουν στο ευρωκοινοβούλιο όλες τις αντιδραστικές οδηγίες και κατευθύνσεις τις οποίες  κατόπιν  εξειδικεύουν   με νόμους και μέτρα στις χώρες μέλη της ΕΕ και στην χώρα μας. 

Αν θα καταδικάσει την ΕΕ του πολέμου  και της εκμετάλλευσης  και θα ανεβάσει το ΚΚΕ που είναι το μόνο κόμμα που την αμφισβητεί.

Με μια σειρά παραδειγμάτων ανέδειξε ότι η δύσκολη καθημερινότητα που ζει ο κάτοικος της Κω είναι δεμένη με την ΕΕ που διασφαλίζει τα κέρδη για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους του τουρισμού,του εμπορίου κ.α μέσω διαφόρων προγραμμάτων όπως του Ταμείου Ανάκαμψης,του Συμφώνου Σταθερότητας κ.α. . Την ίδια στιγμή η έγνοια της ΕΕ για τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές είναι να εφαρμόζει τα 13ωρα, μισθούς πείνας, μόνιμη άγρια φορολογία ,πετσόκομμα δαπανών για το δημόσιο σύστημα υγείας-πρόνοιας, για την δημόσια εκπαίδευση, τις υποδομές ,το περιβάλλον.

Τη Δευτέρα 13 Μάη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ, περιόδευσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσια και το νοσοκομείο Κω. Πρόκειται για δύο κρίσιμες και αναγκαίες υπηρεσίες του νησιού που προστατεύουν την ζωή και περιβάλλον, αντιμετωπίζουν, όμως,  πολλά προβλήματα λειτουργίας αφού και οι δύο έχουν μείνει χρόνια τώρα χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των ίδιων των εργαζομενων.

Στην Π. Υ. συζήτησε με το διοικητή και το προσωπικό. Στο νοσοκομείο έγινε περιοδεία στους χώρους του καθώς και συνάντηση με το Δσ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου. Το προσωπικό και των δύο υπηρεσιών εξέφρασε την έντονη ανησυχία του με τον Αν .Τσουκαράκη να τους ενημερώνει για τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του ΚΚΕ καλει να στηρίξουν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις 9 Ιούνη. Στήριξη που θα επιστρέψει στους αγώνες τους για τα εργασιακά αιτήματα και θα ανοίξει τον δρόμο για νέες κατακτήσεις. 

ΤΩΡΑ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΚΟΒ Κω ΚΚΕ

14/5/2024


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ