Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Ιατρίδη: Πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία μουσικού σχολείου στην Κω

13/09/2022
215 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα συμπολιτών της από την Κω, και βασιζόμενη σε αντίστοιχη επιστολή του Δήμου Κω, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, με την οποία προτείνει προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την ίδρυση και λειτουργία μουσικού σχολείου στο νησί.

Στην αναφορά της, η αναπληρώτρια γενική γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. επισημαίνει ότι η δημιουργία μουσικού σχολείου στην Κω είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι το νησί είναι δεύτερο σε πληθυσμό μετά τη Ρόδο, με περίπου 33.388 κατοίκους, «που χαρακτηρίζονται από την αγάπη τους για τη μουσική και το χορό και με πολλούς ταλαντούχους οργανοπαίχτες που «διαφυλάττουν» την ελληνική μουσική παράδοση». 

Περαιτέρω, σημειώνει η Μίκα Ιατρίδη, η Κως έχει περίπου 7.000 μαθητές, γεγονός που επιτρέπει την ίδρυση ενός τέτοιου σχολείου, ενώ ο Δήμος Κω έχει εξασφαλίσει τόσο το κτίριο λειτουργίας του – το πρώην δημοτικό σχολείο Κεφάλου – καθώς και την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του. Η ίδρυση και η λειτουργία του μουσικού σχολείου, τονίζει η βουλευτής Δωδεκανήσουθα οδηγήσει στην περαιτέρω αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο νησί.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
πατριωτησ
πατριωτησ 14/09 - 02:18
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
νομιζει οτι θα παρη ψηφουσ. εδω ο κοσμοσ πεινα και αυτη μιλαει για μουσικη. εδω μασ βιαζουν μασ ληστευουν μασ σκοτωνουν οι λαθρο και αυτη τουσ δινει καθε μηνα τα 800 ευρω και εχει το απυθμενο θρασοσ να μιαει για μουσικο σχολειο. ετοιμασου και εσυ μετα τισ εκλογεσ θα πασ ισοβια για εσχατη προδοσια και για την δολοφονια εκατνταδων χλιαδων ελληνων που αναγκασατε με παραπλανηση και εκβιασμουσ να εμβολιαστουν και να πεθανουν. οταν πασ μεσα εκει να δησ τι μουσικη θα παιζεις. εισαι η ντροπη τησ ελλαδασ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/09 - 16:19
Πολιτική
Η Κως έχει 37 χιλιάδες πλυθησμο κ Ιατριδη
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/09 - 14:39
Προς πολιτικη
Τα ωδεία είναι το πρώτα που επωφελουνται από την ίδρυση τέτοιων σχολείων, επίσης άλλο το ωδείο με τους σπουδαγμενους του Εθνικού Ωδείου και άλλο ένα δημοσιο σχολείο που απαρτίζεται από σπουδαγμενους εκπαιδευτικούς μην τα μπερδευουμε.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 13/09 - 13:59
Πολιτική
Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές μουσικές σχολές από αξιόλογους μουσικούς σπουδασμενους στο Εθνικό Ωδείο . Φροντίσετε να φέρετε γιατρούς και αφήστε τα προεκλογικά πυροτεχνήματα .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ