Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες την 1η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα, για την εφαρμογή Εθνοσυνέλευσης (γράφει ο Προμηθέας Γιακαλλής)

22/08/2024
9304 Εμφανίσεις
31 Σχόλια

Μερικές φορές αναρωτιέμαι ενώ η λύση είναι μπροστά μας και το μόνο που χρειάζεται είναι η αποφασιστικότητά μας για να υλοποιηθεί, παρόλα αυτά δεν γίνεται.

Δεν μιλάω για τίποτα το θεωρητικό, συνωμοσιολογία, η παράνομο.

Μιλάω για νόμιμη, ειρηνική επανάσταση μέσω συντακτικής εθνοσυνέλευσης, βασισμένο στα άρθρα 11 και 120 του τωρινού συντάγματος.

Τώρα που ακόμη έχουμε την δυνατότητα ακόμη, προτού τροποποιήσουν και πάλι οι κυβερνώντες και αυτά όπως τροποποίησαν στα μέτρα τους και σε βάρος του λαού το περισσότερο μέρος του υπάρχοντος "Συντάγματος".

Ο τωρινός κοινοβουλευτισμός που ζούμε μόνο από το κακό στο χειρότερο μας οδηγεί σαν χώρα , αυτό το φασιστικό σύστημα των κομμάτων και η κολλημένη μας νοοτροπία στο να ψάχνουμε για σωτήρες ,δίνοντας τους την δύναμη να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, πρέπει να αλλάξει επιτέλους.

Η λύση;

Ειρηνική Επανάσταση του λαού μέσω εθνοσυνέλευσης και επιβολή νέου συντάγματος Πραγματικής ( άμεσης) Δημοκρατίας, το οποίο είναι βασισμένο στα πετυχημένα παραδείγματα της Ελβετίας και πιο πρόσφατα, Ισλανδίας.

Αυτό που δεν πρόλαβε να επιτύχει ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Ελλάδα
 Δεν μιλάμε για χαζομάρες όπως πραξικοπήματα και βίαιες δράσεις οι οποίες δεν έχουν κανένα όφελος παρά μόνο περαιτέρω διχασμό και σύγχυση.
 Εμείς οι πολίτες γινόμαστε πλέον οι νομοθέτες, δικαστές και οπλίτες.
 Κάθε πολιτικό ον που εκλέγεται είναι από την επόμενη ανακλητος.
 Ένα σύστημα βασισμένο στο δίκαιο το οποίο δεν μπορεί κανένας ισχυρός νταβατζής να τροποποιήσει στα γούστα του.
 Το νέο σύνταγμα αμεσοδημοκρατίας είναι έργο 3+ δεκαετιών και μπορείτε όλοι να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο:

https://ddgreece.wordpress.com/%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%85%cf%80%cf%8e%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%ae-pdf/

Μιλάμε για σύστημα του οποίου η βασική αρχή είναι απλά ότι οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν για την τύχη τους.

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό για πολλούς, στην πραγματικότητα όμως είναι απόλυτα εφικτό.

Πρέπει να βγούμε από αυτό το πέπλος φόβου και φαντασίας στο οποίο ζούμε, το οποίο μας ταΐζουν ασταμάτητα τα άρρωστα μυαλά των " ισχυρών".

Θέλουμε ένα σύστημα στο οποίο είμαστε οι νομοθέτες, δικαστές και οπλίτες;

Ένα σύστημα στο οποίο κάθε εκλεγμένος/η είναι ανακλητος;

Ένα σύστημα στο οποίο όταν το 50+1% του λαού   συμφωνεί με μια πρόταση και όταν την ψηφίζει γίνεται άμεσα νόμος του κράτους αλλά και παλι Με δυνατότητα αλλαγής η αντικατάστασης του αργότερα όταν δούμε τα αποτελέσματα του;

Μόνο αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών μας μπορούμε επιτέλους να προοδεύσουμε όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό.
 Δηλ ,φανταστείτε ο περισσότερος κόσμος το κουτσομπολιό που κάνει στην καφετέρια  να μεταλλαχθεί σε  συζήτηση επί βδομάδες, μήνες περί μιας πρότασης προτού να περάσει δημοψήφισμα από τον λαό;

Αποκτούμε όλοι μας μια καθαρότερη εικόνα των κοινών, των προβλημάτων μας, γιατί συμμετάσχουμε.

Και στο τέλος εμείς αποφασίζουμε.

Κάναμε λάθος;

Οκ, ακόμη καλύτερα, γιατί τώρα μπορούμε να μάθουμε από αυτό το λάθος και να το αλλάξουμε.

Και όχι όπως είναι σήμερα που συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε αυτούς τους -δεν έχω λόγια να τους εκφράσω- υποτίθεται εκπροσώπους μας.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι κάθε υποψήφιος κατεβαίνει ανεξάρτητος, μόνος του.

Και κάθε άνθρωπος έχει μια ψήφο.

Να εξαλειφθεί εντελώς ότι κομματικό σύστημα υπάρχει, και ο καθένας ας λέει τον εαυτό του ότι θέλει στο σπίτι του( αριστερό, δεξιό κτλ).

Την 1η Σεπτεμβρίου ο λαός θα είναι στο Σύνταγμα.

Όχι για παράπονα, όχι για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας με τον τάδε νόμο η ταδε κατάσταση αλλά για να επιβάλλουμε με την θέληση του λαού ένα νέο δίκαιο ανθρώπινο σύνταγμα άμεσης δημοκρατίας.

Τώρα είναι η ευκαιρία σας για αλλαγή.

Υπάρχει μόνο ένα πραγματικό κίνημα άμεσης Δημοκρατίας στην Ελλάδα και αυτό συντονίζεται από τον υποστράτηγο κατά απονομή Σταύρο Βιτάλη.

Δεν είμαστε κόμμα, είμαστε επαναστατικό κίνημα.

Μην μπερδεύετε με προσπάθειες υπονόμευσης από διάφορα κόμματα τα οποία λένε ότι θα σας παραδώσουν την άμεση δημοκρατία όταν εκλεγούν
 Η άμεση δημοκρατία δεν δωρίζεται από κανέναν πόσο μάλιστα από το σάπιο σύστημα που ζούμε.

Την θέλετε; Ελάτε να την επιβάλλουμε ειρηνικά με την θέληση μας.

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο https://ddgreece.wordpress.com/

Καθώς και live στο YouTube και tik tok κάθε βράδυ στο https://youtube.com/@kapodistria?si=qY5fWS0KCGy_7srA

Εύχομαι με το παρόν άρθρο να προβληματιστεί έστω και ένα ακόμη άτομο και να μάθει περί τίνος πρόκειται όλο αυτό.

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους ( ακόμη και στους εχθρούς μου)


 Προμηθέας Γιακαλλής


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 31
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/09 - 23:09
Βασικα
Πήγαν και οι 198.
Προμηθευς
Προμηθευς 03/09 - 21:22
Άνθρωπος
Δείτε για τις εξελίξεις:https://youtu.be/SaE-g0aJZsM?si=bH4tXAoG8v2mNPToΣχόλια περί επεισοδίων:1. Η αστυνομία "απαγόρευσε" συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και ειδικά την εθνοσυνέλευση με δικαιολογία το ότι δεν έγινε γνωστοποίηση νωρίτερα.Αυτό είναι καθαρά ψεμα,μιας και έγινε γνωστοποίηση πριν από 6 μήνες όταν άρχισε η διοργάνωση της.2. Αφού κηρύχθηκε η απαγόρευση, αποφασιστικέ από τον συντονιστή Σταύρο Βιτάλη να συγκεντρώθουμε όλοι σε 4 σημεία που είναι εκτός του δακτυλίου απαγόρευσης από τις 10:30 για τους ένστολους,ουκ,εφέδρους κτλ και από τις 1200 για τον λαό.Εφόσον υπήρχε αρκετός λαός θα ξεκινουσαμε πορεία προς το σύνταγμα.3. Στις 11:15 ο συντονιστής συλλήφθηκε από την αστυνομία στο πεδίο του Άρεως όπου Μάλιστα και στα 4 σημεία υπήρξε ενέδρα από την αστυνομία.Βλέποντας αυτό , πολύς κόσμος φοβήθηκε και αποχώρισε.4.Αρκετοί ήταν ήδη στην πλατεία Συντάγματος και προχώρησαν σε συγκέντρωση.Αργότερα άρχισαν τα στημένα επεισόδια από κάποια κωλοπαιδα του συστήματος με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα ΜΑΤ να κάνουν τον κόσμο πίσω και έπειτα να ρίξουν καπνογόνα και άλλα χημικά.Ένας νεαρός παρολίγο να χάσει την ζωή του αλλά ευτυχώς προλαβαμε τα χειρότερα.Στην συνέχεια έγιναν και άλλα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών ΔΙΑΣ και 3 ανδρών οι οποίοι συνελήφθησαν.Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν ο κόσμος ήταν εκεί.Έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε το σύστημα, να μπούμε σε πραγματικη ( άμεση)δημοκρατια.Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το συνειδητοποιησουμε.πΕμείς έχουμε την δύναμη εάν είμαστε ενωμένοι . Και αυτό είναι που φοβάτε το κράτος και είναι ολοφάνερο με τον τρόπο που αντέδρασε Ψεύτικες καταγγελίες για " εξεργεση" και τάχα δικαιολογίες περί γνωστοποίησης.Η ολη κατάσταση είναι γελοία, πραγματικά.Κανένα κανάλι να μην αναφέρει τίποτα,Χρόνια να γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης του λαού αυτής της υλοποίησιμης πραγματικότητας μόνο μέσω ίντερνετ ( με μεγάλη δυσκολία λόγω όλων αυτών των ανοησιών στην ελευθερία έκφρασης που έχει επιβάλει η άρρωστη woke κουλτούρα και αυτης της χαζομάρας που ονομάζουν πολιτικά ορθό).Εάν όλοι ενημερώνονταν θα είχαμε πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα Το σύστημα δεν θέλει πραγματική δημοκρατία πουθενά,αλλά το σύστημα θα αλλάξει.Είναι θέμα χρόνου.Η μάχη συνεχίζεται
Προμηθευς
Προμηθευς 31/08 - 12:47
Άνθρωπος
Προς Νικ:Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Τι θα μας κάνουν;Θα μας πάνε για απηθεια;Ξαναπάμε. Και ξανά και ξανά.Έχουν καταχεσΧχχ τα λαμόγια όλα και μόνο και μόνο αυτή η ανακοίνωση έχει εξαγριώσει ακόμη περισσότερο τον λαό.Βλέπετε λοιπόν που κάνουν ότι θέλουν οπότε θέλουν;Ως πότε λοιπόν θα τα ανεχεστε;Τι πρέπει να γίνει άλλο για να ξεσηκωθειτε;Η άρνηση σας μόνο περισσότερη δύναμη τους δίνει.Ως εδώ.
Νικ
Νικ 31/08 - 11:59
_
Το ότι βγήκε ανακοίνωση από την ελληνική αστυνομία για απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα από 6.00 ώρα Κυριακής έως 6.00 ώρα Δευτέρας το μάθατε υποθέτω.. Τι θα γίνει τώρα?
Μαρία
Μαρία 30/08 - 01:52
Συμμετοχή
Μακάρι να έχει μεγάλη συμμετοχή αλλά ο φίλος πιο πάνω ορθώς επισημανε ότι θα έπρεπε να μετατεθεί προς τα μέσα Σεπτεμβρίου. Δε νομίζω ότι έχει γνωστοποιηθει σε πολλους..και επίσης πρέπει να γίνει ταυτόχρονα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ?
Προμηθευς
Προμηθευς 29/08 - 20:09
Άνθρωπος
Προς "όχι μόνο στην Αθήνα" Το κίνημα γίνεται όλο και δυνατότερο, όλο και περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν για αυτό παρόλες τις προσπάθειες των μέσων μαζικής εξαπάτησης να μην προωθήσουν η αναφέρουν τίποτα περί αυτού Κινητοποιήσεις γίνονται συνέχεια σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ από το 2020 ,μιλάω προσωπικά σε όσους μπορώ για αυτό. Κάτι τόσο ανιδιοτελές ,επαναστατικό και χωρίς άλλους να κινούν τα νήματα από πίσω είναι δύσκολο να το κατανοήσει ο νους του Έλληνα γιατί έχουμε μάθει να είμαστε καχύποπτοι για τα πάντα αφού κυβερνωμαστε από αρρώστες εγωκεντρικες μεγαλομανής συμμορίες χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το καλό η την πρόοδο μας. Μας χτυπάνε από παντού, παρόλα αυτά βλέπετε ότι μόνο δυναμώνει αυτή η φλόγα και είναι μόνο θεμα χρόνου να γίνει εφαρμογή το νέο δίκαιο άμεσης δημοκρατίας σε αυτήν την ταλαιπωρη χώρα. 11,4 %είναι το πραγματικό ποσοστό που αναφέρεις όχι 40 που σας λενε. και όμως αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν, είναι ακριβώς αυτοί που θα κατέβουν,γιατί έχουν καταλάβει την απάτη του κομματικού συστήματος. Για αυτό δεν πήγαν να ψηφίσουν. 2300 Έλληνες μόνο από Γερμανία είναι ήδη καθοδόν παρεπιπτοντως Όμως όπως είπα και πριν αυτό που γίνεται ΔΕΝ είναι διαδήλωση. Είναι επανάσταση. Δεν πάμε να διαδηλώσουμε ,κάτι που είναι ανούσιο και χωρίς κανένα ώφελος ,πάμε να αλλάξουμε το σύστημα,εφόσον βέβαια υπάρξει ο απαιτούμενος όγκος λαού. Αυτό απαιτεί δυστυχώς την παρουσία μας στην Αθήνα γιατί η νόμιμη διαδικασία είναι τέτοια που πρέπει να μπούνε οι αντιπροσωπείες στην βουλή, να επικυρώσουν το νέο σύνταγμα, να οριστεί προσωρινή κυβέρνηση η οποία οδηγεί την χώρα σε αμεσοδημοκρατικές εκλογές. Δεν μπορεί να γίνει από Κω η Ρόδος η Ξάνθη αυτό, όμως φυσικά μπορούν να οργανωθούν ενημερώσεις σχετικά με αυτό. Και αν δεν γίνει αυτήν την φορά, θα ξαναγίνει. Ξανά και ξανά με όλο και περισσότερο κόσμο γιατί πλέον έχει μπει σε τροχιά. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε κάμια νέα τάξη πραγμάτων όπου η παιδοφιλία είναι νόμιμη, η πλήρη υποταγή ανθρωπίνων αξιών είναι καθημερινότητα, η ιδιαιτερότητα έχει χαθεί και αυτό που κατανοούμε ως "άνθρωπος" έχει μεταφραστεί σε δούλος. Πιστεύω όσον αφορά την ημερομηνία ένας από τους λόγους είναι γιατί από 2/9 ξεκινάνε 11000 πλειστηριασμοί ακινήτων και γενικώς ο Σεπτέμβρης είναι μήνας μεγάλων άσχημων αλλαγών,αλλά θα πρέπει να τεθεί το ερώτημα "πότε είναι ο κατάλληλος καιρός;" Πάντα κάποιο εμπόδιο δεν θα υπάρχει;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/08 - 03:06
Οχι μονο στην Αθήνα
Με τα δεδομενα ως εχουν βασει των προηγούμενων εκλογών ,πιστευω οτι θα παει άκαρπη η προσπάθεια..βγηκαν με 41τακατο σε ποσοστό αποχης 55τακατο.αυτοι που δε οηγαν να ψηφιαουν τοτε,δε θα κατεβουν ουτε σε αυτό . Το υπολοιπο 41τακατο δε παιζει να κουνηθεί .μενουν όσοι ψηφίσαμε κατι αλλο εκτος,απο αυτους τους δολοφόνυς. Για εμενα,ειναι λαθος να γινει μονο στο σύνταγμα . Αυτη η κίνηση για να πετυχει,θελει συσπείρωση. Δηλαδη συνταγμα,Θεσσαλονίκη ,λαμια,λαρισα,πατρα,ξανθη,ευβοια Κρητη,παντου. Σε ολα δηλαδη τα μεγαλα αστικά κέντρα . Η ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθήνα και δεν μπορει ολος ο κοσμος να συγκεντρωθει στο σύνταγμα . Δεν θα ξεκουνησει πχ ο σαλονικιος για αθηνα με τα διοδια και τις βενζινες στα ύψη .ειναι 6 ωρες δρόμος να παει να ερθει αλλες 6. Επισης η ημερομηνια ειναι λαθος για εμενα καθως κοσμος ακομα ειναι σε άδεια και κανενας δε χαλα τις διακοπες τους οταν εχει πληρώσει κιόλας για κατι που δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει και αποτέλεσμα. Εμεις για παραδειγμα,γυρναμε μετα τις 10 Σεπτέμβρη,αρα δε μπορουμε να ερθουμε. Προσωπικα,προτείνω αλλαγη ημερομηνίας, περισσοτερη συσπεριτωση σε κεντρα ωστε να διαδηλωσει ολος ο κοσμος που δεν δυνατοτητα μετακίνησης και περισσοτερες πληροφορίες αλλα και μοιρασμα της διαδήλωσης με κοινοποιησεις παντου
Προμηθευς
Προμηθευς 27/08 - 09:01
Άνθρωπος
Παραθέτω έναν σύνδεσμο χτεσινής συνέντευξης με τον Βασίλη Σπύρου στην εκπομπή του Λυμπερόπουλου στην οποία πιστεύω πολλές ερωτήσεις σας θα απαντηθούν: https://www.youtube.com/live/hIo2aYCmdek?si=3zrZ9vHyYj6xOV_u
Έρβιν
Έρβιν 27/08 - 05:56
"Όλοι οι Έλληνες"
Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι Αλβανός μπορώ να έρθω;
προμηθευς
προμηθευς 26/08 - 22:34
Άνθρωπος
Προς Κωνσταντίνος, δεύτερο μέρος:Δεν είναι συγκέντρωση, δεν είναι διαμαρτυρία. Δεν πάμε να φωνάξουμε αν και σίγουρα θα υπάρχουν φωνές.Είναι επανάσταση. Το αν θα πετύχει αυτήν την φορά ( γιατί είναι μόνο θέμα χρόνου να γίνει μόλις πάρουν χαμπάρι όλοι οι Έλληνες ) εξαρτάται μόνο από τον όγκο του λαού.Θα είμαστε αρκετοί?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ