Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Βελόπουλος: Καταγγελίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

07/07/2024
158 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

«Καταγγελίες για μείωση της αποζημίωσης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) των Δωδεκανήσων», φέρνει στη Βουλή με Ερώτησή του στον υπουργό Ναυτιλίας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος. Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Κύριε υπουργέ,
Όπως ενημερωθήκαμε από Δωδεκάνησα, πέρα από τις καθυστερήσεις στην αποζημίωση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, τώρα παρατηρείται και μείωση στα επιστρεφόμενα ποσά. Επί παραδείγματι, σε ταυτοποιημένα εισιτήρια από/προς Ρόδο, με αναλυτική κατάσταση από το Μ.Ι. για επιστροφή χρημάτων 361,68€ για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, αίφνης παρατηρήθηκε στη λίστα με τις επιστροφές, μειωμένα ποσά σε όλα τα εισιτήρια και συνολικό ποσό 294,06€.

Τα πλαφόν σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Μ.Ι. για κάποιες βασικές γραμμές από Ρόδο είναι τα εξής: Ρόδος - Αθήνα (αεροπλάνο) 43,97€, Ρόδος - Θεσσαλονίκη (αεροπλάνο) 64,32€, Ρόδος - Κως (πλοίο) 11,73€, Ρόδος - Κάλυμνος (πλοίο) 14,80€, Ρόδος - Λέρος (πλοίο) 18,23€, Ρόδος - Πάτμος (πλοίο) 20,04€, Ρόδος - Κάρπαθος (πλοίο) 14,98€, Ρόδος - Καστελλόριζο 12,64€, Ρόδος - Σύμη 4,5€. Για οποιοδήποτε ποσό άνω των πλαφόν πληρώνεσαι τη διαφορά.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. υπουργός:
Προτίθεστε, όπως μας ενημερώσετε, βάσει ποιας απόφασης περικόπτονται τα ποσά της αποζημίωσης του Μ.Ι., όπως στο παράδειγμα της επιστροφής των χρημάτων από 361,68 € σε 296,04€;» 


rodiaki.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 17:44
Βασικα
Άσε που έσκισε και τη συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή και έπιασε κρύος ιδρώτας από τους Σκοπιανούς μέχρι ΝΑΤΟ και ΟΗΕ.Στην ΕΕ έχουν πέσει στα γόνατα και τον παρακαλούν να μην θυμώσει και άλλο.Παντως εντωμεταξύ πάρτε και καμία θαυματουργή κρεμούσα που θεραπεύει τα πάντα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 17:41
Προς Νεοδημοκρατισα
Ναι τον έπιασε ο πόνος τον καλό άνθρωπο.Βρε καταλάβαμε τον ψήφισες και έβγαλες ευρωβουλευτή τη γιαγιά Γαλάτω.Ευχαριστημενη;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 10:31
Νεοδημοκρατισα
Είναι τόσο θλιβερό τέσσερις Δωδεκανήσιοι κυβερνητικοί βουλευτές ένας από τους οποίους διετέλεσε υφυπουργός Ναυτιλίας και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την άμεση καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου στους πολίτες των νησιών μας. Και φτάσαμε στο σημείο να μας υπερασπίζεται ο Βελόπουλος. Ποιός ρε παιδιά??? Ο Βελόπουλος!!!!! Όταν οι δικοί μας βουλευτές είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους και των πολιτών που εκπροσωπούν, πάντα θα υπάρχει ένας Βελόπουλος να τους υπενθυμίζει την ανικανότητα τους και τον καιρόσκοπισμο τους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ