Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

K. Μητσοτάκης: "Δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά σκληρή δουλειά - Δεν θα ανεχτώ καμία έπαρση"

25/06/2023
81 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών 2023, που δίνει στη Νέα Δημοκρατία ευρεία νίκη και τη δυνατότητα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών 2023, που δίνει στη Νέα Δημοκρατία ευρεία νίκη και τη δυνατότητα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, με 158 έδρες στη Βουλή.


"Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή που χαράξαμε πριν απο 4 χρόνια, αλλά μια ισχυρή εντολή. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά σας βεβαιώνω ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον", είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΔ. 

"Δεν θα ανεχτώ καμία έπαρση και καμία αλαζονική συμπεριφορά. Θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις. Θα τιμήσω στο ακέραιο την επιλογή του ελληνικού λαού. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω ως εδώ, προσπαθώντας να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου", συνέχισε. 

"Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αλλά περισσότερο την οικογένειά μου. Σήμερα θα χαρούμε για λιγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια.

Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να αποτυπώσει σε έργο τη δικαίωση των προσδοκιών που δικαίωσε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα", είπε.

"Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου", τόνισε. 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες, αλλά και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας στίχους του ποιητή Ράντγιαρντ Κίπλινγκ. 

Με καταμετρημένο το 80% των εκλογικών τμημάτων της επικράτειας τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

ΝΔ: 40,48% και 158 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ: 17,84% και 47 έδρες

ΠΑΣΟΚ: 12,06% και 32 έδρες

ΚΚΕ: 7,57% και 20 έδρες

Σπαρτιάτες: 4,72% και 13 έδρες

Ελληνική Λύση: 4,50% και 12 έδρες

Νίκη: 3,74% και 10 έδρες

Πλεύση Ελευθερίας: 3,14% και 8 έδρες

ΜέΡΑ25: 2,41% 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Βλαχονησιωτης
Βλαχονησιωτης 26/06 - 14:30
ΝΔ
Ξερει αυτος απο σκκηρη δουλεια??? Βασικα ξερει τι είναι δουλεια??? Όσο για το αν ταζει....ειδαμε το νοσοκομείο! Που δεν τον "συμφερει"... γιατι οταν πεθενουμε εινσι φθινοτερα!!! Μπραβο στους Κώους Υποστηριχτες του!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ