Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Για 4η θητεία θα διεκδικήσει τον Δήμο Λέρου ο Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας

28/09/2022
41 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για τέταρτη θητεία θα διεκδικήσει το Δήμο Λέρου ο Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Οκτώβρη του 2023.

Όπως τόνισε μιλώντας στον Real Voice 99.5, έχει ήδη καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο του, με στελέχη που είναι ήδη εκλεγμένα με την παράταξη, αλλά και νέους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το συνδυασμό, στο πλαίσιο της απαραίτητης ανανέωσης.

“Εγώ θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, έχω πλήρη στελέχωση του συνδυασμού και νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και την “παλιά” ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας, ο λεριακός λαός με έχει τιμήσει και μας έχει τιμήσει με τους συναδέλφους μου επί τρεις τετραετίες. Όλοι είναι παρόντες και εκ νέου θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι με βάση τις αλλαγές του “Κλεισθένη” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλαγές θα υπάρξουν και ως προς τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, αφού τα μέλη θα είναι λιγότερα κατά δύο έδρες, και αντί 21 θα εκλεγούν 19.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο στους Δήμους, όσο και στις Περιφέρειες, η θητεία των νέων Συμβουλίων που θα εκλεγούν θα είναι πενταετής και όχι για τέσσερα χρόνια.


Realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ