Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παππάς για προκήρυξη εκλογών: Στις 21/5 σας θέλω ξανά δίπλα μου - Δύναμή μου η αγάπη σας

22/04/2023
44 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Με αφορμή την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ετοιμότητας στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Παππάς κάλεσε τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες να πορευθούν με ενότητα και δύναμη προς τη «μάχη» των εκλογών και να ξαναδώσουν στον Πρωθυπουργό ισχυρή λαϊκή εντολή για το σχηματισμό αυτοδύναμης Κυβέρνησης. 

Ζήτησε, επίσης, την ανανέωση της στήριξης των Δωδεκανησίων στο πρόσωπό του, ώστε να συνεχίσουν μαζί τον αγώνα για τα νησιά μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κι ο ίδιος, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους «στις 21 Μαΐου, σας θέλω ξανά δίπλα μου, για να συνεχίσουμε δυναμικά να αγωνιζόμαστε για τα νησιά μας και τους όμορφους ανθρώπους τους».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Α(χ)ΡΗΣΤΕΙΑ
Α(χ)ΡΗΣΤΕΙΑ 23/04 - 09:06
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Ρε εδω μας αφησατε χωρις γιατρους και πεθαινει κοσμος στο νησι του Ιπποκρατη,εχετε φαει τα παντα με απευθειας αναθεσεις ολες οι τιμες στα υψη ,καυσιμα ...και εχεις το θρασσος να ζητας ψηφο ντροπη μονο η καρεκλα σας νοιαζει με τα ψευτικα χαμογελα πολιτικαντηδες της ντροπης....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/04 - 23:48
Γνώστης
Άκουσε τα τώρα γιατί όταν στα λέγαμε δεν πίστευες.Το νοσοκομείο το έχεις χρεωθεί (τόσο το συμβούλιο, όσο και τον πρόεδρο που προέρχεται από άλλο χώρο).Την διοίκηση του hotspot (επίσης και αυτή προερχόμενη από άλλο χώρο ).Την Κω την έγραψες και νομίζω ότι θα το βρεις μπροστά σου.Η ΝΔ θα ξαναγίνει κυβέρνηση αλλά οι έδρες θα αλλάξουν χέρια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/04 - 20:42
Μαύρο
Έχουμε γιατρούς στο νοσοκομείο; Όχι; ΜΑΥΡΟ! Σε εσένα και σε όλους τους ψεύτες και υποκριτές πολιτικάντηδες!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ