Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης από Κάλυμνο: Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα βάλουν τέλος στην αλαζονεία της ΝΔ

26/05/2024
18 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αποδόμησε πλήρως τους κυβερνητικούς εκβιασμούς και κομπασμούς εν όψει ευρωεκλογών, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ.υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ως κεντρικός ομιλητής του Κόμματος στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής δράσης για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησαν επίσης ο συντονιστής της επιτροπής εκλογικού αγώνα Δωδεκανήσου Παναγιώτης Μπουλιέρης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κατερίνα Βουρεξάκη Ταμπουρατζή και Παναγιώτης Κουνάκης. 

Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου Μικές Ζηρούνης.

Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε πως η πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί ουσιαστικώς τη χώρα εκτός του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. έχοντας ουσιαστικά φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό οδηγώντας τον στη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη και παραλλήλως να πληρώνει τις μεγαλύτερες ιδιωτικές υγειονομικές δαπάνες καθώς έχει διαλυθεί πλήρως ο Δημόσιος τομέας της υγείας. 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε πως η κυβερνητική πολιτική έχει υποβαθμίζει εντελώς τον παραγωγικό ιστό του πρωτογενούς τομέα οδηγώντας την Ελλάδα σε τεράστια εμπορικά ελλείματα και εισάγοντας 10 δις € σε τρόφιμα ετησίως και σημείωσε πως έχει καταρριφθεί πλήρως το αφήγημα για «εισαγόμενη ακρίβεια» καθώς τα ίδια προϊόντα σε άλλες χώρες είναι φθηνότερα από ότι στην Ελλάδα.

Ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης σημείωσε πως το προεκλογικό πυροτέχνημα της επιστολής του κ. Μητσοτάκη στην φον ντερ Λάιεν αποτελεί ουσιαστική ομολογία της ανικανότητας της ΝΔ να ελέγξει τις πολυεθνικές και παραλλήλως να αποφύγει τις ευθύνες για την καταλήστευση του εισοδήματος των καταναλωτών. 


Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε παραλλήλως τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πραγματική ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να μπορεί να ασκεί ουσιώδεις ελέγχους στην αγορά. Αναφερόμενος στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε επίσης τη στοχευμένη μείωση του ΦΠΑ και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, μέτρο που εφάρμοσαν και άλλες χώρες της Ε.Ε. που έφερε αποτελέσματα και την ενίσχυση των καταναλωτικών ενώσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Νικητιάδης στις θέσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και του ΠΑΣΟΚ για την Ευρώπη του μέλλοντος. Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο και αντίστοιχή δομή και όχι εργαλείο εξυπηρέτησης συμφερόντων όπως την έχουν οδηγήσει το Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα μέλος του οποίου είναι η ΝΔ.

 Κοινή εξωτερική πολιτική με ουσιαστικές παρεμβάσεις προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών υποθέσεων και τη διασφάλιση της ειρήνης και της ασφάλειας, σε μία περίοδο μάλιστα με έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις και κοινό ευρωστρατό. Τέλος ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα θα αυξήσει τα ποσοστά του καλώντας του πολίτες να βάλουν τέλος στην αλαζονεία της ΝΔ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ