Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκ νέου Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Νικητιάδης

21/10/2024
27 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο πρόσωπο του κ. Νικητιάδη, ορίζοντας τον εκ νέου ως Επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ανάπτυξης του Κόμματος ο κ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του Κόμματος αναδεικνύουν ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο και αποφασισμένο να ενεργοποιήσει όλα τα στελέχη του προκειμένου να αποτελέσει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση για τη χώρα.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου, ορίζοντας με εκ νέου επικεφαλής του τόσο νευραλγικού τομέα της Ανάπτυξης. Ενός τομέα που στις αρμοδιότητες του ανάμεσα σε πολλά άλλα, συμπεριλαμβάνεται και η καταπολέμηση της ακρίβειας που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.

Δεσμεύομαι ότι θα  συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ένταση την κοινοβουλευτική μου παρουσία εκπροσωπώντας παραλλήλως με το ίδιο πάθος τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο Λαός προσβλέπει πλέον στο ΠΑΣΟΚ και εναπόκειται σε μας να αναλάβουμε το χρέος ανατροπής μίας Κυβέρνησης που εξυπηρετεί μονίμως την ολιγαρχία και αδιαφορεί για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».  

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/10 - 22:14
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Άρχισε η ανανέωση;Το νέο έρχεται; Πού πάτε ρε;
Ψιτ
Ψιτ 21/10 - 19:53
-
Γι αυτο στηριζες Ανδρουλακη...βγαινω δικαιωμενος που δεν σε στηριξα ποτε μου!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ