Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ Κικής Μακρή για τις "μέρες καριέρας" στο hotspot της Κω

07/04/2023
82 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η αναζήτηση εργατικού δυναμικού από το hotspot της Κω από επαγγελματίες του τουρισμού – επισιτισμού αναδεικνύει την άλλη πλευρά της εκμετάλλευσης και της εργαλειοποίησης των κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών. Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφού έστησαν τα στρατόπεδα εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών της ΕΕ, τώρα τους παραδίδουν ως φτηνό εργατικό δυναμικό – οι περισσότεροι χωρίς δικαιώματα. Στήνουν σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και μάλιστα με τη βούλα της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες. Δε πέφτουμε από τα σύννεφα πρόκειται για μια απάνθρωπη πρακτική που τη ζούμε άτυπα τα τελευταία χρόνια. Τώρα γίνεται κι επίσημα. Έτσι άλλωστε κάνουν και με τις διακρατικές συμφωνίες εργατικού δυναμικού.

Κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι αν θέλουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη χεριών να εφαρμόσουν υποχρεωτικά τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας, να δοθούν γενναίες αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και διαμονής για έλληνες και πρόσφυγες – μετανάστες εργαζόμενους και όχι να αξιοποιηθούν οι κατατρεγμένοι για να ρίξουν κι άλλο μισθούς και μεροκάματα. Να κλείσουν τώρα τα κέντρα φυλακές της ΕΕ στα νησιά μας. Να δοθεί άσυλο σε όσους επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα με πλήρη δικαιώματα και ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/04 - 21:19
Πολυ φιλοδοξη εισαι κικουλα!!
Πας για δημαρχος, πας για βουλευτης. Αντε και μητροπολιτης!! Ελεος!! Τι κομμουνισμο μου λες και κολοκυθια!! Ουτε ο παπαδοπουλος να ησουν!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/04 - 10:04
Απορια
Είναι δυνατόν να κανείς τα ίδια πράγματα να λες τα ίδια λόγια .Απλά … να έχεις μια συνταγή να την εκτελείς ακριβώς κάθε φορά,αλλά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα .Έτσι δεν είναι κ.Μακρή;Βασικα όλοι πιστεύουμε ότι το ΚΚΕ δεν ενδιάφερεται για τίποτα άλλο.Ούτε και ούτε εργαζομενους ούτε καν για τη χώρα.Απλά να πέρνει ένα ποσοστό για να πέρνει την επιχορήγηση .
Ειρήνη
Ειρήνη 08/04 - 22:33
Τι άλλο θα δούμε
Μέρες καριέρας με τους λάθρο; Σοβαρά τώρα;; Είστε άξιοι της μοίρας σας ότι γίνεται από δω και στο εξής....Είδατε τι έγινε στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου,με τον Πακιστανό,τι άλλο πρέπει να γίνει;;Και όλα αυτά τα προκαλέσατε μόνοι σας,και δεν έχετε προσωπικό να δουλέψει!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ