Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aλ. Τσίπρας από την Κω: Τα Δωδεκάνησα έστειλαν μήνυμα νίκης - Έρχεται η ημέρα της αλλαγής... (φωτο-βίντεο)

24/04/2023
2502 Εμφανίσεις
19 Σχόλια

Tην υποψηφιότητά του στα Δωδεκάνησα ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ από την Κω, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην κατάμεστη Πλατεία Καζούλη.

Ο κ. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερα αναφορά στον Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος δεν βρίσκεται πια κοντά μας, τονίζοντας ότι εκτός από το Μεταφορικό Ισοδύναμο (που ήταν μία από τις σημαντικές τομές του ΣΥΡΙΖΑ και του Νεκτάριου Σαντορινιού) που θα επαναφέρουν χωρίς καθυστερήσεις, θα κάνουν πράξη και το Υγειονομικό Ισοδύναμο για την καταπολέμηση της υγειονομικής ανισότητας, μεταξύ νησιωτικής Ελλάδας και κέντρου.

Πρόκειται για μια στοχευμένη δέσμη παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της υγειονομικής ανισότητας μεταξύ νησιωτικής περιφέρειας και κέντρου.
Στη δέσμη αυτή συμπεριλαμβάνεται :
Πρώτον, η κατά προτεραιότητα ανάπτυξη ισχυρών δημόσιων δομών και υπηρεσιών υγείας στα νησιά. Με αναβάθμιση του μισθολογίου του υγειονομικού προσωπικού, με μονιμοποίηση των υπηρετούντων υγειονομικών, με μόνιμες προσλήψεις, με εφαρμογή ειδικού πλαισίου κινήτρων (μισθολογικών, στεγαστικών, φορολογικών και διοικητικών) για τη στελέχωση και παραμονή των ανθρώπων του ΕΣΥ στις νησιωτικές περιοχές.
Δεύτερον, η αξιοποίηση ακόμη και του μη συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικού τομέα στις νησιωτικές περιοχές όταν ο δημόσιος τομέας αδυνατεί να καλύψει την ανάγκη, με απευθείας αποζημίωση των πολιτών για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την ελάφρυνσή τους από πρόσθετες δαπάνες υγείας.
Τρίτον, η πλήρης εγγύηση από την Πολιτεία της πρόσβασης των νησιωτών στις απαιτούμενες υπηρεσίες υγείας εκτός τόπου κατοικίας τους, εφόσον οι αναγκαίες υπηρεσίες δεν παρέχονται ούτε από το ΕΣΥ, ούτε από τον ιδιωτικό τομέα σε μία νησιωτική περιοχή. Η πλήρης ανάληψη της ευθύνης περιλαμβάνει και την κάλυψη της σχετικής δαπάνης μετακίνησης και διαμονής.
Τέταρτον, η μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη των χρόνιων ασθενών (διαβητικών, καρδιοπαθών κ.α.) που ζουν στα νησιά.
Γιατί δικαιοσύνη παντού σημαίνει ίσες δυνατότητες πρόσβασης στην υγεία για όλους τους πολίτες σε όλη την Επικράτεια. Σημαίνει προτεραιότητα στη νησιωτική Ελλάδα".


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι τα Δωδεκάνησα στέλνουν απόψε μήνυμα νίκης και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη για να βρει νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μάϊου.

«Η Ελλάδα που ζήσαμε – είπε- αυτά τα τέσσερα χρόνια, δεν αξίζει σε κανέναν που ζει, εργάζεται, σπουδάζει, ονειρεύεται με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Έχω νέα λοιπόν για τον κ. Μητσοτάκη που φοβάται όσο περνούν οι μέρες - φοβάται πολύ και το δείχνει:

Έρχεται η ώρα και η μέρα της Αλλαγής.

Έρχεται η μέρα που οι φωνές όλων θα ενωθούν.

Οι φωνές των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην πανδημία.

Αυτών που δουλεύουν απλήρωτα 12ωρα.

Αυτών που δυναστεύουν τις ζωές τους οι εισπρακτικές.

Αυτών που κινδυνεύουν άμεσα τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς γιατί δεν προστατεύεται πια η πρώτη κατοικία.

Αυτών, των νέων παιδιών, με όνειρα για το αύριο και που τούτες τις μέρες διαβάζουν σκληρά για τις Πανελλαδικές και κάνουν όνειρα.

Οι φωνές όλων θα ενωθούν στις 21 Μάη και θα πουν δυο λέξεις: Ως εδώ!

Καταλαβαίνω τον κ. Μητσοτάκη να θέλει να κρυφτεί από εμένα, να κρύβεται όμως και από δημοσιογράφους;

Να επιλέγει ο ίδιος ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη μήπως τον ρωτήσουν τίποτα έξω από τα σκονάκια;

Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό με τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Ας του βγάλουν δύο-τρεις δημοσκοπήσεις με 15 μονάδες μπροστά, γιατί με τις 5-6 αγχώνεται.

Έβγαλε ωραίο προεκλογικό σποτ ο κ. Μητσοτάκης σήμερα. Ντύθηκε ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι θέλει καλύτερους μισθούς, αποτελεσματικό κράτος και καλύτερο ΕΣΥ. Αλήθεια, τέσσερα χρόνια τώρα, ποιος κυβερνούσε αυτόν τον τόπο, ο σωσίας του; Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει; Σε λίγο θα πετάξει τη γραβάτα και θα φωνάζει Δικαιοσύνη Παντού!

Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει εντολή Αλλαγής και προοδευτική κυβέρνηση.

Και μην ακούτε την προπαγάνδα φόβου των φοβισμένων.

Δε σχηματίζουν ποτέ κυβέρνηση οι ηττημένοι.

Κυβερνήσεις σχηματίζουν πάντα και παντού οι νικητές».



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 19
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/04 - 22:08
Εθνοπροδότες
Απο τα Δωδεκανησα στέλνει το μυνημα ο Τσιπρας οτι και στην κω υπάρχουν συνάδελφοι του Εθνοπροδότες ! Πάμε δυνατά για μια Ελλάδα γεματη με Λαθρο !!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 23:13
μεγαλειωδης η συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ
ας τολμησει η Ν.Δ. να κανει συγκεντρωση σαυτη την πλατεια...
Ανώνυμος θεία.
Ανώνυμος θεία. 25/04 - 16:30
Συνώνυμος.
Αγαπητοί Κώοι! Στις 21. 5 θα έλθει και ερδογαν να τον ψήφιση! Διότι είναι βολικός. Το δήλωσε πάντως ο έρδογαν!
Θεία δίκη.
Θεία δίκη. 25/04 - 16:22
Ομώνυμος.
Αγαπητοί Κώοι! Εκ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 15:35
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Με αυτά και με εκείνα ο Καίσερλης κατάφερε να τους υποχρεώσει να σεισπειρωθουν τουλάχιστον για την παρουσίαση της προεκλογικής καμπάνιας του Τσίπρα. Ο οποίος μπορεί να διατυμπανίζει ότι έβαλε υποψηφιότητα στα Δωδεκάνησα στην μνήμη του Σαντορινιου, αλλά η σκοπιμότητα είναι προφανής. Μόνο έτσι θα βγάλει έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ, και ίσως να μπορεί να μπει στο παιχνίδι εξουσίας στην περιφέρεια! Ήδη ο δαιμόνιος Καίσερλης ακροβολιζει υποψήφιους ένθεν κακείθεν !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 10:49
Νεα δημοκρατια ειναι:
Παρακολουθησεις, απευθειας αναθεσεις σε κολλητους, διαλυση των νοσοκομειων, τεμπη, ακριβεια, αρπαχτες!! Ηρθε η ωρα να ξεκουμπιστουν!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:32
ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
Μονο με ψηφο στον ΣΥΡΙΖΑ, θα φυγει η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 09:04
προς γαλάζιες ακρίδες
τά 400 εκατομμύρια νά δώσετε πού χρωστάτε κ μετά νά μιλάτε, σκουπίδια τίς κοινωνίας...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/04 - 08:44
Κωος δημοκρατης
ΑΛΕΞΗ γερα να φυγει η κοπρια!!
Κως
Κως 25/04 - 03:12
SOS
Προσοχή μόνο με την ψήφο μπορούν να ξεκουμπιστουν αυτοί και οι δικοί τουςΒέβαια τα Χριστούγεννα ο Ρουβάς δεν θα πάρει 200.000€ για 20 λεπτά τραγουδιού στο Σύνταγμα ούτε οι υπόλοιποι οικείοι αυτά που τους έχουν τάξει κάτω απ' το τραπέζι..... αλλά έτσι είναι ο κόσμος γυρνάει.......Και οι απλοί άνθρωποι που ξεσκίζονται στην δουλειά κάθε καλοκαίρι έχουν ψυχή και δεν τους φτάνει η ελαχιστοτατες αύξηση για να πληρώσουν το πανάκριβο σούπερ μάρκετ.......Ουστ στ αμπάρια της ιστορίας....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ