Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Ουκρανία ο Yφ. Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς με την αποστολή βοήθειας στους Ουκρανούς

28/02/2022
172 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

"Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Mission accomplished...", έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Instagram αναρτώντας και φωτογραφίας από την άφιξή του.

Aνθρωπιστική βοήθεια απέστειλε η Ελλάδα στην Ουκρανία με δύο πτήσεις αεροπλάνων cargo, με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά να συνοδεύει την αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι σύσκεψη για την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, απέστειλε αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποίαπέταξαν για την Πολωνία.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα αποστέλλει πυρομαχικά, τυφέκια τύπου καλάσνικοφ και εκτοξευτήρες.

"Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Mission accomplished..." έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Instagram αναρτώντας και φωτογραφίας από την άφιξη του. 


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 28/02 - 14:11
Πολιτική
Να τους στείλετε και τα ληγμένα εμβόλια να βγάλετε την υποχρέωση. Από αυτά που στέλνετε στην Αφρική.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ