Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Νοτοπούλου: Oι εργαζόμενοι στον τουρισμό - επισιτισμό οδηγούνται στην απόγνωση

08/04/2021
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

«Στα πρόθυρα της παράνοιας και της οικονομικής εξαθλίωσης σπρώχνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό - Τουρισμό», σημείωσε, σε ανακοίνωσή της, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Επίθεση εξαπέλυσε στη Νέα Δημοκρατία η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή της, κάνοντας λόγο για ανικανότητα της κυβέρνησης να προσφέρει λύσεις στους εργαζόμενους του επισιτισμού - τουρισμού.


«Ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε μονομερή αναστολή και είχαν τύχει της εύνοιας του μέτρου της μείωσης του ενοικίου τους, διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση με την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου τους καλεί να επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που μισθώνουν, το 40% της μείωσης του ενοικίου, γιατί έκαναν μονομερή αναστολή σύμβασης» σημειώνει η Κατερίνα Νοτοποπύλου.


Και συνεχίζει τονίζοντας πως ενώ το υπουργείο Εργασίας αποδέχτηκε την αναγκαιότητα της μονομερούς αναστολής των συμβάσεων από πλευράς εργαζομένων ταυτόχρονα τους θέτει εκτός ευνοϊκών ρυθμίσεων.


«Και δεν σταματάει εκεί η κυβέρνηση, αλλά ζητάει κι επιστροφή χρημάτων από εργαζομένους  που μήνες τώρα κραυγάζουν για βοήθεια, καθώς δεν καταφέρνουν ούτε στοιχειωδώς, να συντηρηθούν από τα επιδόματα, όσοι βέβαια τα δικαιούνται. 


Οι εργαζόμενοι του κλάδου τουρισμού-επισιτισμού δεν είναι επαίτες. Στις πλάτες τους βασίστηκε η χώρα τα δύσκολα χρόνια της κρίσης» κατέληξε η Κατερίνα Νοτοπούλου σημειώνοντας πως ενώ οι ίδιοι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους η κυβέρνηση τους γυρνά προκλητικά την πλάτη.

https://www.moveo.gr/post/%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?fbclid=IwAR1pWgEyVIDzlKPV3TAjs2TsYKJHa_tNSDSn69LYTAOkafZL01Jb0eJ5VDs

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ