Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κέρκυρα: Η δήμαρχος που πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του… «Μένουμε Σπίτι» πήγε τελικά στην εκκλησία

13/04/2020
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σάλο προκάλεσε στο νησί των Φαιάκων η παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής στη Θεία Λειτουργία, παρά την απαγόρευση λόγω κορωνοϊού.

Λίγες μέρες πριν, η δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου σε τηλεοπτικό της μήνυμα έκανε έκκληση στους δημότες να «μείνουν σπίτι» διότι κινδυνεύουν οι ζωές τους.

H δήμαρχος Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, αναφέρεται στη σοβαρότητα της κατάστασης λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, επισημαίνοντας την ανάγκη να τηρηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες διότι » απειλείται η ευημερία τους, ακόμη και οι ζωές τους».

Την ίδια ώρα, κοινή δικογραφία κατά του Μητροπολίτη Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων καθώς κατά της Δημάρχου Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού, σχημάτισε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας Δ. Λαμπρίδης.

Όπως δήλωσε το βράδυ της Κυριακής θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία που προβλέπεται για κάθε πολίτη τόσο για τον Μητροπολίτη, όσο και για τους αιρετούς που ήταν παρόντες κατά τη λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Το αυτόφωρο λήγει απόψε (Μ.Δευτέρα).

https://eleftherostypos.gr/ellada/557899-koronoios-kerkyra-i-dimarxos-poy-protagonistei-se-kampania-toy-menoyme-spiti-pige-telika-stin-ekklisia/ 

Το μήνυμα της δημάρχου για να “Μείνουμε Σπίτι”

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ