O βραβευμένος με αστέρι Michelin, ChefΓιάννης Παρίκος,με διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση σε θέματα γαστρονομίας υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο ολοκαίνουργιο ThymeRestaurantστον Άγιο Φωκά της Κω.
Μαζί με τον Chefτου ThymeRestaurant, Σάββα Λυκίδη, επιμελούνται και «σκηνοθετούν» ένα εξαιρετικό degustationμενού 6 πιάτων.
Το μενού χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και δημιουργικότητα, στηρίζεται σε ιδιαίτερα υψηλές μαγειρικές απαιτήσεις και κινείται σε ένα εξίσου υψηλό fine dining επίπεδο, που θα συναρπάσει τους foodlovers, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές γευστικές προκλήσεις .
Ο ChefΓιάννης Παρίκος, έχει λάβει πλήθος διεθνών διακρίσεων και βραβεία, ενώ για 15 συναπτά έτη του απονέμεται το βραβείο “GoldenChef’sHatAward”από το Αθηνόραμα.
Με την ιδιότητα του consultingchefεπιμελήθηκε τα μενού του ThymeRestaurantεντός του ξενοδοχείου KOIAALLSUITEWELLBEINGRESORT, που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα, φρέσκα λαχανικά και βότανα από την Κω, μετατρέποντας το σε έναν απόλυτο γαστρονομικό προορισμό, που επαναπροσδιορίζει μεταξύ άλλων την έννοια του localfinedining.
Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και γίνονται στο τηλέφωνο: 695-5464662
Έναρξη Degu: 20:00, & 21:30
Είσοδος μόνο για άτομα άνω των 16 ετών.
Thyme Restaurant
ΆγιοςΦωκάς, Κως - Εντόςτουξενοδοχείου KOIA All-Suite Wellbeing Resort