Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανατροπή με τον 24χρονο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και είναι στο αστυνομικό μέγαρο για κατάθεση

13/02/2021
336 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση είναι αυτήν την ώρα ο 24χρονος ράπερ που είχε εξαφανιστεί από την Άνω Περαία Θεσσαλονίκης στις 8 Φεβρουαρίου και βρέθηκε ζωντανός τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το thestival, από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συστήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του η όποια κατάφερε να τον βρει τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε υπαίθριο χώρο και μόνο του. Άμεσα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Υπενθυμίζεται ότι σήμερα φτάνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του, που ζει στη Γερμανία.

Το χρονικό της εξαφάνισής του και οι απειλές

Τα ίχνη του ράπερ Lamanif χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε άρχισαν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια "κατέβηκε" από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο, δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο 24χρονος αναφερόταν στην ύπαρξη του βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα. Το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβάει η άγνωστη γυναίκα και διέρρευσε στα social media. Αρχικά το ανέβασαν δύο χρήστες και έπειτα έγινε αναπαραγωγή και από τρίτους, χλευάζοντας τον 24χρονο για όσα καταγράφτηκαν σε δύο βίντεο μικρής διάρκειας.

Τα χλευαστικά σχόλια επικεντρώθηκαν στον σεξουαλικό προσανατολισμό του, διότι ο 24χρονος εμφανιζόταν στο βίντεο με τη νεαρή να φοράει γυναικεία εσώρουχα. "Μου αρέσουν οι γυναίκες" είπε στο μήνυμά του ο ράπερ σχετικά με αυτά τα σχόλια.

"Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε" κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ