Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Xειροπέδες σε συνοριοφύλακες στον Έβρο για διακίνηση μεταναστών - Τους παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα

29/05/2023
101 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε εξελιξη βρίσκεται η επιχείρηση του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό Έβρου, με τις προσαγωγές και συλλήψεις από το πρωί Συνοριοφυλάκων από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που έχει έδρα το χωριό Ισαάκιο.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα πρώτο το Evros-news.gr, οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ που αρχικά προσήγαγαν και συνέλαβαν 5 Συνοριοφύλακες, προχώρησαν στη συνέχεια και σε προσαγωγή περισσοτέρων, με αποτέλεσμα ο αριθμός να ξεπεράσει τους 10 που αναφέραμε αρχικά. Ανάλογα με όσα θα ομολογήσουν οι Συνοριοφύλακες τις επόμενες ώρες και ημέρες, θα οριστικοποιηθεί και ο αριθμός των συλλήψεων που τελικά θα πραγματοποιηθούν. 

Το Τμήμα Εσωτερικών Υπθέσεων, με βάση πληροφορίες που είχε, μαθαίνουμε ότι παρακολοθούσε πολύ καιρό και συγκεκριμένα επί μήνες, τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων. Οι περισσότεροι φέρεται να ανήκαν στην Εδική Ομάδα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, που χειρίζονταν τις υποθέσεις συλλήψεων λαθρομεταναστών που περνούσαν από την περιοχή του χώρου ευθύνης τους. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες επεκτείνονται και στον Στρατό και συγκεκριμένες στις Ειδικές Ομάδες  που διαχειρίζονται επίσης παρόμοια θέατα και συνεργάζονται με τις αντίστοιχες της Συνοριοφυλακής, μήπως προκύψει και… εμπλοκή στρατιωτικών, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να επιβεβαιώνεται έστω και ανεπίσημα κάτι τέτοιο.

Κάποιοι εμφανίστηκαν ξαφνικά με… πολλά λεφτά

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που συγκεντρώσαμε στο Evros-news.gr, υπήρξαν κάποιοι από τους συλληφθέντες που εμφαίστηκαν να έχυν… πλουτίσει ξαφνικά, αγοράζοντας εκατοντάδες στρέμματα χωράφια στα χωριά τους, ακριβά γεωργικά μηχανήματα, αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα. Προκαλώντας μάλιστα την απορία συχωριανών τους. Κινήσεις που δεν δικαιολογούσαι ο μισθός ενός Συνοριοφύλακα. Αποτελούσαν οι περισσότεροι μια παρέα και βρισκόταν για μεγάλο διάστημα μαζί και εκτός υπηρεσίας.

Όλα αυτά, μαζί με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, εξετάζονται και αξιοποιούνται από το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση διαφθοράς. Έχουν κληθεί και καταθέτουν πολοί Συοριοφύλακες από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και φυσικά όσοι ακούγονται στις τηλεωνικές επικοιωνίες.

Μέσα στην ημέρα επίσης αναμένονται ιαι οι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ως γνωστόν υπάρχει ο υπηρεσιακός υπουργός Χαράλαμπος Λαλούσης, πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ και Στρατηγός ε.α.


evros-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ