Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το Συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά επιστρέφει στη Ρόδο

07/06/2023
351 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά από τρία χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διοργάνωσης συνεδρίων στον κόσμο επέλεξε και πάλι την πόλη της Ρόδουγια να φιλοξενήσει μια τριήμερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο το 2023, το συνέδριο με θέμα «Κάντε Υπομονή» με Μακροθυμία!


Έως το 2018, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια στην πόλη της Ρόδουγέμιζαν από Μάρτυρες του Ιεχωβά που παρακολουθούσαν το ετήσιο συνέδριό τους στο Ξενοδοχείο Έσπερος Παλλας. Το 2020 η πανδημία διέκοψε αυτή την παράδοση στη Ρόδο καθώς οι Μάρτυρες ακύρωσαν σε όλο τον κόσμο τις εκδηλώσεις τους με φυσική παρουσία και πραγματοποίησαν διαδικτυακά τα συνέδριά τους σε περισσότερες από 500 γλώσσες. Από τις 23 έως 25 Ιουνίου 2023, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα επανέλθουν στη Ρόδο.


«Όσο και να μας άρεσε η άνεση και η ποιότητα των διαδικτυακών μας συνεδρίων, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαρά τού να βρισκόμαστε μαζί σε μεγάλες συνάξεις» λέει ο Μάκης Πεταυράκης, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρόδο. «Μολονότι μέσω των διαδικτυακών μας συνεδρίων φτάσαμε σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και διατηρήθηκαν ασφαλείς οι κοινότητές μας, ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι μαζί σε αυτές τις μεγάλες συγκεντρώσεις».


Περίπου 6.000 συνέδρια θα διεξαχθούν παγκόσμια το 2023 με το θέμα «Κάντε Υπομονή» με Μακροθυμία!Στην Ελλάδα και μόνο, θα διεξαχθούν 16 συνέδρια σε 5 πόλεις. Από Παρασκευή έως Κυριακή, θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά της υπομονής και της μακροθυμίας μέσα από έξι τμήματα του προγράμματος, τονίζοντας βάσει βιβλικών παραδειγμάτων την αξία που έχουν για τη σύγχρονη εποχή. Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου θα λάβει χώρα βάφτισμα νέων πιστών, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής θα προβληθεί σε δύο μέρη μια δραματοποιημένη ιστορία σε βίντεο.


«Η υπομονή είναι μια αρετή που όλοι επιθυμούν να εκδηλώνουν στην καθημερινή τους ζωή» λέει οκ. Πεταυράκης. «Ωστόσο, παρά τις καλές μας προθέσεις, το να παραμένουμε υπομονετικοί ενώ αντιμετωπίζουμε τις πολλές δυσκολίες της ζωής μπορεί να απαιτεί καθημερινό αγώνα. Θα είναι πολύ επίκαιρο για όλους μας να διαθέσουμε τρεις ημέρες για να διερευνήσουμε διάφορες πτυχές της υπομονής». 


Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν δημόσια συνέδρια για περισσότερα από 100 χρόνια σε γήπεδα, συνεδριακά κέντρα και θέατρα σε όλο τον κόσμο. Αφότου ξανάρχισαν τις μικρότερες συναθροίσεις με φυσική παρουσία και τη δημόσια διακονία τους το 2022, το καλοκαίρι του 2023 θα συγκεντρωθούν, για πρώτη φορά μετά την άρση των περιορισμών λόγω της πανδημίας, σε μεγαλύτερες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.


Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και δεν περιφέρεται δίσκος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να βρείτε κάποια άλλη τοποθεσία ή ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης, παρακαλούμε επισκεφτείτε τοjw.orgκαι πηγαίνετε στην καρτέλα «Σχετικά με Εμάς > Συνελεύσεις».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ