Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε Νορβηγός

28/12/2023
111 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την ζωή του έχασε ένας 32χρονος αστυνομικός μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα σε μπαρ στο οποίο ο αστυνομικός ήταν θαμώνας.

O 32χρονος διαπληκτίστηκε με τον 44χρονο που προκαλούσε προβλήματα μέσα στο κατάστημα όταν φέρεται να του έκανε παρατήρηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, ο 32χρονος έχασε ακαριαία την ζωή του και δεν πρόλαβε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τραυματίας είναι και ο φίλος του.

Ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να συλλέξουν στοιχεία, ενώ αναμένεται επίσης και ιατροδικαστής.



naftemporiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/12 - 15:57
Σκεπτικός 😔.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια!! Αλλα έχω την εντύπωση! Ότι οι Έλληνες αστυνομικοί! Δεν εχουν περάσει ούτε βασική εκπαίδευση! Κρίμα. Και λυπάμαι ειλικρινά!!?
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 29/12 - 01:19
Κοινωνία
Αυτή η χρονιά πέρασε μεπολέμους μαχαιρώματα πυροβολισμούς στραγγαλισμόυς. Με αδελφοκτονιες γυναικοκτονιες φονικά γονέων παιδιών κλπ εγκλήματα. Ας ευχηθούμε μια καλή χρονιά με ειρήνη και αγάπη. Γιατί η χώρα μας πέρασε και το Μεξικό στην εγκληματικότητα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ