Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεσσαλονίκη: 35χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια τη 14χρονη κόρη της συντρόφου του

06/07/2022
72 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο απόλυτος εφιάλτης για μία ανήλικη στη Θεσσαλονίκη. Την κακοποιούσε επί έξι χρόνια ο 35χρονος σύντροφος της μητέρας της.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί έξι χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι, στα χέρια του 35χρονου συντρόφου της μητέρας της. Ο άνδρας εκμεταλλεύονταν την απουσία της μητέρας όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά της, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Αναλυτικότερα:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης (05-07-2022), δυνάμει σχετικού εντάλματος, 35χρονο Γεωργιανό, έπειτα από την καταγγελία της ανήλικης.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης Γεωργιανής μητέρας της, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα "Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιων τους" και "Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση".


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ