Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άγρια “κατσάδα” σε A. Γεωργιάδη και Περιφερειάρχη από εργαζόμενους και ασθενείς του Νοσοκομείου Ρόδου

07/08/2024
583 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο της Ρόδου, συνοδευόμενος απο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου τους περίμεναν “πως και πως” για να εκθέσουν ενώπιων τους τα παράπονα τους για την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου που θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο αφρικανικής χώρας.

Το πλήθος φώναζε “ντροπή σας” συνεχώς στον Υπουργό Υγείας, ενώ ακούστηκε σωρεία παραπόνων για την υποβάθμιση των παροχών υγείας απο άκρη σε άκρη του νησιού.

Δυστυχώς το Νοσοκομείο της Ρόδου δεν αντιστοιχεί πλέον σε Νοσοκομείο ανάλογο της φήμης του νησιού μας με τεράστιες ελλείψεις γιατρών και λοιπού προσωπικού , υποδομές σε άθλια κατάσταση, υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας , ελλείψεις προσωπικού ασθενοφόρων και πολλά άλλα.

Το Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει υποβαθμίζει και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας που θέλει να αποτελέσει πόλο έλξης ποιοτικού τουρισμού αλλά στερείται υποδομών και υπηρεσιών αντίστοιχων .

Σε ένα νησί με τόσους κατοίκους που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά αλλά και χιλιάδες τουριστών είναι αδιανόητο οι δομές υγείας να έχουν περιέλθει σε τέτοια τραγική κατάσταση.

Οι πολίτες της Ρόδου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δείξουν άλλη ανοχή στην υποβάθμιση του νησιού απο τοπικούς και μη, άρχοντες.

Βίντεο απο την επίσκεψη, τα αιτήματα του προσωπικού αλλά και την οργή των πολιτών:

rodosreport.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 18:33
Κριτής.
Ο Χατζηλακουβας είναι η αιτία όλων των κακών!Τα νησιά γεμίζουν τα ταμεία του κράτους!!! Πρώτα σε εισφορές!!! Λόγο τουρισμού!Και δίνει μυνήματα στην κυβέρνηση!! Πάρτε τα σωβρακα των ιθαγενών!!?Διότι τους έχω όλους τού χεριού μου!!!Μέγας αλλαζων!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 18:20
Προς εύκολο να το λες
Στην Αθήνα ήμουν σε νοσοκομείο όχι μπ...άρα δικαιούμαι να μιλάω άσχετε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 14:52
Εύκολο να το λες.
Ανώνυμε αυτοί του τα έψαλαν κι ας μην είχαν γιαούρτια.Εσυ για να χουμε καλό ερώτημα που έπινες καφέ και δίνεις προτάσεις πως να του συμπεριφερθούνε;;;Δεν παλευεστε με τίποτε.Παντα οι άλλοι να κάνουν πράγματα αυτονόητα για μας.Αλλα ξεχασα μάλλον ήσουν στην υποδοχή των τροπαίων και κουράστηκες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 14:50
Γιατρε
Γιατρέ ΜΟΝΟ που δεν ......το κάνατε,και βγήκε μια κοπέλα και ξεμπροστιασε τον τουρίστα.Ολοι οι άλλοι κοκορικο κοκοκο.Και μπόλικες σελφιε με χαμόγελα μέχρι τ αυτιά.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 12:44
Γιατρός
Αν η Ροδίτες φωνάζουν έτσι στη Κω τη έπρεπε να κάνουμε
Κως
Κως 08/08 - 09:20
Νοσοκομείο
Θα το πάρουν και τώρα το μήνυμα η όχι;;;; Γιατί για τις ευρωεκλογές δεν νομίζω ότι το πήραν... Για να δούμε;;; Θα κάνουν κάτι στην ύστατη στιγμή η ο κόσμος που τους ψήφισε...αυτός θα τους στείλει σπίτι τους!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/08 - 08:36
Μην ξαναπατήσεις
Στο καλό Άδωνη στο καλό Χατζημαρκο, μην απαιτείται σεβασμό από τον λαό όταν τον έχετε ξεφτιλίσει.Είστε καλοί ΜΟΝΟ για να πουλάτε ψήφους της ΝΔ γιατί σας αρέσει μόνο η εξουσία και το χρήμα στην τσέπη σας.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/08 - 23:11
Τέλος
Ερχεται το τέλος ΝΔ και Χατζημάρκου!!!Στην Κω δεν είχε τα κότσια να έρθει να υποδεχθεί τον υπουργό του!!!Στην Ροδο νόμιζε ότι οι πατριώτες του θα τους υποδεχόντουσαν μετά βαίων και κλάδων!!!Ο λαός και δη ο Δωδεκανησιακός δεν ξεχνα τι σημαίνει δεξιά!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/08 - 23:03
Ανώνυμος
Καλά τους έκαναν!!!με τα γιαούρτια έπρεπε να τους υποδεχτούν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/08 - 22:11
Μαιντανος
Οι μαϊντανόι της ΝΔ Άδωνις και χαζημαρκος νομίζανε ότι θα τους υποδεχτούν μετά βαϊων και κλάδων αλλά την πάτησαν..Τα απόλυτα μηδενικά της πολιτικής πήραν ότι αξιζανε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ