Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου από το θάνατο ενός 16χρονου

25/05/2022
799 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τη νέα τραγωδία που συγκλονίζει το νησί. Στο Νοσοκομείο Παίδων άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες ώρες ο άτυχος 16χρονος Σωτήρης Αγρέλης, γιος του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Ρόδου Γιώργου Αγρέλη.

Το παιδί εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με υψηλό πυρετό και διαγνώσθηκε με πνευμονία, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με πολύ υψηλό πυρετό και κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα. Το παιδί μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρωτεύουσα και εισήχθη στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

“Αδελφέ μου Giorgos Agrelis agre δεν έχω λόγια να σου πω… Δεν μπορώ να το πιστέψω… Έχασες τον άγγελο σου… Ξέρω τι αγώνα έκανες για αυτό το παιδί… Καλό παράδεισο άγγελε μας …..” έγραψε συγκλονισμένος από το τραγικό γεγονός ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος.

Εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια στο θλιβερό άκουσμα της είδησης έχουν κατακλύσει τα social media για την απώλεια του Σωτήρη, μαθητή της Α’ Λυκείου.


realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 25/05 - 21:49
Απώλεια
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ