Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στο "Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop" στη Γαλλία ο Δήμαρχος Χάλκης

21/04/2022
45 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στις 19 Απριλίου 2022 ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος παρευρέθηκε στο Greek tourism & gastronomy workshops  το οποίο έλαβε χώρα με μία από τις κορυφαίες αγορές  της Ευρώπης για τον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, την Γαλλία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και ησυνεργασίαδημόσιων και ιδιωτικών φορέων που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείαςμε περίπου 100 τουριστικούς πράκτορες και 10-15 διακεκριμένα media.

Να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι είναι λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, ταξιδεύουν για να βρουν νέες εμπειρίες, χαλάρωση και ζεστές θερμοκρασίες, αγαπούν το περπάτημα, τις ξεχωριστές παραλίες, προτιμούν  να μείνουν σε καταλύματα, το επίπεδο τιμών, η ασφάλεια και το κλίμα είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά την επιλογή ενός προορισμού γεγονός που σηματοδοτεί ότι η Χάλκη θα αποτελούσε τον ιδανικότερο προορισμούς για εκείνους.

Σκοπός του workshop ήταν η ανάδειξη της μοναδικότητας της Χάλκης και η προώθηση της σε B2B προκαθορισμένες συναντήσεις με σκοπό την προσέλκυση νέων ποιοτικών τουριστικών ρευμάτων στο νησί της Χάλκης.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ