Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των τριών κοριτσιών που αγνοούνταν στη Ρόδο

30/05/2024
364 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η περιπέτεια των ανήλικων κοριτσιών, Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και Βικτωρία Φ. 12 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες βρέθηκαν από τις Αρχές στην περιοχή της Ιαλυσού, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται επίσης τα ακόλουθα:

Η Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και η Βικτωρία Φ. 12 ετών εξαφανίστηκαν στις 28/05/2024 από χώρο φιλοξενίας στη Ρόδο. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 29/05/24 και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών κοριτσιών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ανήλικες για οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ