Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νικητής βγήκε από τη μεγάλη δοκιμασία ο σύζυγος της βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη

04/10/2023
566 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τι αναφέρει στο μήνυμά της η βουλευτής – Θερμές ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό τους

Νικητής βγήκε μετά από 25 ολόκληρες μέρες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Θεσσσαλονίκης, ο γιατρός Νίκος Παπαπαναγιώτου, σύζυγος της βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κας Μίκας Ιατρίδη.

Η ίδια σε μήνυμα που ανήρτησε σήμερα τα ξημερώματα στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

"Αγαπη μου Νίκο Παπαπαναγιώτου Νίκησες! Τα κατάφερες, με τη βοήθεια της Παναγίας! Σε αγαπώ παντοτινά..!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους που μας συμπαρασταθήκατε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για εμάς! Σας είχαμε πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή οι προσευχές και η αγάπη σας μας έδωσαν δύναμη!

Μπαμπά μου Γιάννης Ιατρίδης ξενύχτησες δίπλα μου ένα μήνα, δεν μας άφησες λεπτό μόνους..!! Το ιδιο η μανουλα μου Παρασκευη Ιατριδου , η μαμά του Νίκου μου η κυρία Βούλα και τα αδέρφια μας..δίπλα μας βράχος..!

Η Παναγία μας να ευλογεί την οικογένεια του δοτη που μας έδωσε ζωή αλλά ταυτόχρονα έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο.. είναι τόσο δύσκολο να περιγράψει κανείς τα ανάμεικτα αυτά συναισθήματα.. με απόλυτο σεβασμό το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής τους..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα των ιατρών κ. Τσουλφά, κ. Γουλή, κ. Αντωνιάδη , της κυριας Μουλούδη και των νοσηλευτών της Πανεπιστημιακή Χειρ. Κλινική Μεταμοσχεύσεων,ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης που με την ανθρωπιά και την εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση τους τα καταφέραμε!

Το μήνυμα του συζύγου της

Σε μήνυμά του ο σύζυγός της, γιατρός κ. Νίκος Παπαπαναγιώτου αναφέρει:

Ακριβώς ένα μήνα πριν έλαβα το μεγαλύτερο δώρο ζωής. Μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω όνειρα και σχέδια για την οικογένειά μου. Μετά απ΄ένα πολύωρο χειρουργείο και αρκεκτές επιπλοκές, 25 μέρες στη ΜΕΘΟ και πολύ αγωνία, ετοιμάζομαι σιγά – σιγά να πάρω εξιτήριο.

Το ευχαριστώ προς την οικογένεια του δότη, είναι πολύ φτωχό μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ύψιστης πράξης αλτρουισμού, τη στιγμή της μεγάλης απώλειας. Υπόσχομαι όμως πως θα διαφυλάξω αυτό το δώρο όσο καλύτερα μπορώ και προσεύχομαι για όλους.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου Μίκα Ιατρίδη, που στάθηκε βράχος δίπλα μου, νυχθημερόν έξω από την εντατική να δίνει κουράγιο και δύναμη στους υπόλοιπους (για πάντα μαζί αγάπη μου στα εύκολα και στα δύσκολα για σένα και τα παιδιά μας δεν θα επέτρεπα να χαθεί αυτή η μάχη).

Ευχαριστώ τη μαμά και τις αδελφές μου που επίσης δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου. Μακάρι να ζούσε και ο πατέρας μου να με δει να στέκομαι και πάλι στα πόδια μου. Θεωρώ ότι ήταν δίπλα μου όμως σε όλο αυτόν τον αγώνα της ΜΕΘ γιατί τον ένιωσα!

Ευχαριστώ την οικογένεια της γυναίκας μου για την αμέριστη συμπαράσταση και ειδικά τον πεθερό μου Γιάνννη Ιατρίδη, που στάθηκε σαν αληθινός πατέρας.

Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους αλλά και αγνώστους σε μένα ανθρώπους που ευχήθηκαν και προσευχήθηκαν σε μένα και άναψαν ένα κερί ή στάθηκαν δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους και μοιράστηκαν την αγωνία τους. Σύντομα θα είμαι έτοιμος να επικοινωνήσουμε και σε προσωπικό επίπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλους. Η Παναγία, η μητέρων όλων να σας προστατεύει. Εγώ, έζησα το θαύμα της! Εις το επανειδειν…"


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ελενη Μαύρου.
Ελενη Μαύρου. 04/10 - 21:40
Περαστικά
Περαστικά σας ολόψυχα. Να είστε γερός και δυνατός για εσάς και την οικογένειά σας. Ο Θεός να δίνει υπομονή σε αυτούς που σας χάρισαν το μεγαλύτερο δώρο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ