Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαύριο: 13 συλλήψεις ανηλίκων για την αιματηρή συμπλοκή στο ΕΠΑΛ - Όλες οι κατηγορίες

28/09/2024
10 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές ανήλικων, 11 Ελλήνων και 2 αλλοδαπών, που πραγματοποίησε η αστυνομία μετά από αιματηρή συμπλοκή στο Λαύριο κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 16χρονος και ένας 15χρονος από την Αλβανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί  (27/09)έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, όπου δύο ομάδες ανηλίκων συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής ένας 16χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στα πόδια τα δύο θύματα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 16χρονος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για τον νόμο περί όπλων, ενώ ακόμα πέντε άτομα κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη και οι υπόλοιποι επτά για συνέργεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το Σάββατο (28/09) στον Εισαγγελέα.

Καταδίκασε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, δήλωσε σχετικά με το περιστατικό:

«Δυστυχώς σήμερα σημειώθηκε μια εξαιρετικά βίαιη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων μαθητών του ΕΠΑΛ Λαυρίου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο μαθητών.

Ως δάσκαλος πρώτα αλλά και ως δήμαρχος καταδικάζω απερίφραστα τη χρήση βίας και κάθε είδους επιθετικότητα ή κακοποιητική συμπεριφορά. Πολύ δε περισσότερο μέσα στο σχολικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές πρέπει να ζουν με ασφάλεια, με σύμπνοια και με ομοψυχία.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των Συλλόγων Καθηγητών και Γονέων & Κηδεμόνων και είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε, όπως μας ζητηθεί, για την αποτροπή παρόμοιων γεγονότων και για την εμπέδωση ενός κλίματος αρμονικής συνύπαρξης».


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ