Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του και πήγε να πνίξει την αδερφή του

03/01/2024
166 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου ο 16χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του για επίθεση εναντίον της και της αδερφής του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Creta24.gr, ο 16χρονος, που μένει στο Ηράκλειο, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διατάχθηκε η ψυχιατρική εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος Ρουμάνος χτύπησε βάναυσα τη μητέρα του, μέχρι λιποθυμίας, ενώ όταν η 35χρονη συνήλθε είδε τον γιό της να προσπαθεί να πνίξει την ανήλικη κόρη της και αδερφή του.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την Τρίτη στο Ηράκλειο στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του. Ο τελευταίος μάλιστα έλειπε από το σπίτι όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια ή παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ