Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Ασμάτογλου (αντιπρόεδρος συνδέσμου πρατηριούχων καυσίμων): Το πετρέλαιο θέρμανσης θα συμφέρει έναντι του φυσικού αερίου

31/08/2022
49 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το πετρέλαιο θέρμανσης εξελίσσεται σε αγαθό που συμφέρει, υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

Όπως είπε, η μέση τιμή διαμορφώνεται περίπου στο 1 ευρώ και 65 λεπτά καθώς από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις η μείωση με τον ΦΠΑ φτάνει στα 15 λεπτά. Η μείωση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης τίθεται σε ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου και αναμένουμε επιπλέον εξαγγελίες ελάφρυνσης από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, πιθανότατα με νέα μείωση φόρου.

Κι ενώ η τιμή της αμόλυβδης συγκρατείται στο 1, 987 ευρώ , η τιμή του πετρελαίου κίνησης, που θα διαμορφωθεί σε πετρέλαιο θέρμανσης, σήμερα βρίσκεται στο 1. 898. Σύμφωνα με τον κύριο Ασμάτογλου χωρίς τις κυβερνητικές παρεμβάσεις «θα είχε ξεπεράσει τα 2 ευρώ ειδικά στις νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές».

«Δυστυχώς οι καυστήρες αντικαταστάθηκαν με παροχές φυσικού αερίου ενώ θα μπορούσαν να συνυπάρχουν. ‘Οπως και να’χει, είναι καταναλωτικό αγαθό που οφείλει η Πολιτεία να το παρέχει στους Έλληνες πολίτες και όπως αναμένουμε θα συμφέρει το πετρέλαιο θέρμανσης με την επιδοματική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση», κατέληξε ο Γιώργος Ασμάτογλου.


reporter.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ