Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έρευνα: 9 στους 10 ταξιδιώτες που έχουν μείνει σε βραχυχρόνια μίσθωση, θα την προτιμούσαν ξανά

09/09/2024
181 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά την πρώτη διαμονή σε βραχυχρόνια μίσθωση, το 88% είναι πιθανό να σκεφτεί να κάνει ξανά κράτηση σε ίδιο είδος διαμονής. Οι ταξιδιώτες που έχουν μείνει σε βραχυχρόνια μίσθωση θεωρούν ότι έχουν περισσότερα οφέλη σε σύγκριση με άλλες επιλογές διαμονής, γεγονός που πιθανώς συμβάλλει σε αυτό το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα έρευνας του παρόχου λογισμικού αυτοματισμού συμμόρφωσης με την φορολογία για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, Avalara, σχετικά με τη στάση των σύγχρονων ταξιδιωτών από τις ΗΠΑ απέναντι στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

To 70% των ταξιδιωτών είναι ανοικτοί στην προοπτική να επιλέξουν διαμονή σε βραχυχρόνια μίσθωση το καλοκαίρι, με το 12% να είναι ανοικτά αρνητικοί σε αυτό τον τύπο διαμονής.

Οι μισοί έχουν επιλέξει βραχυχρόνια μίσθωση στο παρελθόν και το 41% πιστεύει ότι αυτό το είδος διαμονής προσφέρει την ιδανικότερη επιλογή για όσους ταξιδεύουν με οικογένεια ή μεγάλη ομάδα.

Όσοι προτιμούν τη βραχυχρόνια μίσθωση δίνουν έμφαση στις τιμές (34%) και τη διαφάνεια των τελών (27%), πιθανότατα λόγω του συνεχιζόμενου πληθωρισμού και των οικονομικών παραγόντων.

Οι ερωτηθέντες από 35 ετών και άνω δίνουν τη μεγαλύτερη σημασία στις τιμές, ενώ οι γονείς ενδιαφέρονται περισσότερο για καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια καθώς και για κατάλυμα που ενδείκνυται για μεγάλες ομάδες ταξιδιωτών.

Το κύριο εμπόδιο στην επιλογή μιας βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι η αντίληψη ότι υπάρχει μόνο ένας τύπος καταχώρισης. Πράγματι, το 36% των ταξιδιωτών παρατήρησε ότι μπορεί να μην χρειάζεται ένα ολόκληρο σπίτι. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και την κάλυψη διαφορετικών ταξιδιωτικών αναγκών, οι πάροχοι βραχυχρόνιας μίσθωσης ενθαρρύνονται να εκπαιδεύουν το κοινό σχετικά με το σύνολο των διαθέσιμων επιλογών, από μονόκλινα καταλύματα, μικρότερα διαμερίσματα ή μοναδικές ιδιοκτησίες που κυμαίνονται από γιουρτ και δεντρόσπιτα μέχρι αρχοντικά.

Μόνο ένας στους 10 ταξιδιώτες ανέφεραν ότι υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας στις περιοχές που επιθυμούν να επισκεφθούν. Μόνο το 9% αναφέρει ότι είχε δυσάρεστη εμπειρία, ως λόγο για να μην επιλέξει ξανά κράτηση σε βραχυχρόνια μίσθωση.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι έχουν μείνει σε βραχυχρόνια μίσθωση τείνουν να είναι νεότεροι και να είναι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης. Είναι επίσης πιο πιθανό να έχουν ταξιδέψει τον περασμένο χρόνο και σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και το επόμενο έτος.


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ