Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίσκεψη Γεωργιάδη στη Λέρο: Οι αποδοκιμασίες και η κυρία που "έστειλε ο Πολάκης", αλλά "στο τέλος με συμπάθησε"

21/08/2024
624 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Λέρου, αλλά και στις έντονες διαμαρτυρίες που συνάντησε εκεί, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από κατοίκους του νησιού, που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις και την υποστελέχωση, όπως καταγγέλλουν, του νοσοκομείου τους, και ότι ζουν με κίνδυνο της υγείας τους για απλές ιατρικές πράξεις που δεν μπορούν να γίνουν στο νησί τους.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης διασχίζοντας το πλήθος που τον αποδοκίμασε, προσπάθησε να μιλήσει με κάποιους από τους κατοίκους, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με φορείς και γιατρούς του νοσοκομείου, όσο το πλήθος παρέμενε έξω και φώναζε.

Σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες από μία συγκεκριμένη κυρία, γράφοντας ότι ενώ στην αρχή "φώναζε περισσότερο από όλους", στο τέλος "με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι…".

Μάλιστα, αναφέρθηκε με ειρωνικό ύφος στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα καυστική ανάρτηση για την επίσκεψη Γεωργιάδη στη Λέρο.


Αναλυτικά, η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρει:

"Δείτε τώρα πώς παρουσιάζονται οι "ειδήσεις" στα διάφορα αντιπολιτευόμενα σάιτς και πως είναι στην πραγματικότητα. Όταν πήγαμε σήμερα το πρωί στη Λέρο με τον
@mthemisto μας περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου διαδηλωτές (ως συνήθως). Κάθε είδους σωματείο της Αριστεράς ήταν εκεί. Ο πρώην Δήμαρχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει δημόσιο κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις κλπ μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (την είχαν δώσει 1.5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα). Την κάλεσα μέσα στην σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος όπως θα δείξτε στις φωτό με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι…..αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό
@pavpol2222 να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με "απεχθάνονται" στη Λέρο….αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο….".


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 10:22
Παράσταση
Ωραία παράταση απόψε που θα παίξει να πάνε να τη δούμε ιδικά αυτό με το μαντήλι και τον ιδρώτα τη σκηνη
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 10:08
Προς Λεριό
Φαντάζομαι... όχι... ΓΙΑΤΙ...Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για να τον κρατήσουν μόνιμα εκεί!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 08:08
Λεριος
Επισκεψη στο ψυχιατρειο εκανε ?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ