Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δύο γυναίκες νεκρές στην Καρδίτσα - Έξι συνολικά τα μέχρι τώρα θύματα από την κακοκαιρία

08/09/2023
70 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο ακόμα νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Δύο ακόμα άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα σπίτια τους στις, πληγείσες από τις πλημμύρες, περιοχές της Καρδίτσας, μετά την επέλαση της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και τον Alpha πρόκειται για μία γυναίκα 75 ετών και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε σπίτι.
Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι για την ανάσυρση των σορών τους στον οικισμό Αστρίτσα Καρδίτσας, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Ο αριθμός των νεκρών πλέον φτάνει τους έξι

Νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, ο 49χρονος κτηνοτρόφος από τον Δομοκό ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Τετάρτης (06/09).

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας από το Πετρωτό βρέθηκε λίγο πριν το μεσημερι της Πέμπτης (07/09) καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο, που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο απ' όσα κατέβασαν οι χείμαρροι, οι οποίοι προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι

Εκφράζονται φόβοι ότι η μακάβρια λίστα ενδέχεται να μεγαλώσει καθώς στην Καρδίτσα, έξι άνθρωποι αγνοούνται στην Αγία Τριάδα, ενώ εκατοντάδες είναι οι εγκλωβισμένοι σε διάφορα χωριά του νομού, όπως σε Μεταμόρφωση, Βλοχό, Ριζοβούνι, Μαραθέα, Κοσκινά, στην πόλη του Παλαμά, καθώς και στα Τρίκαλα. 

Την ίδια ώρα, διασώσεις εγκλωβισμένων γίνονται με ελικόπτερα, με την προσπάθεια να επικεντρώνεται κυρίως σε περιοχές του δήμου Παλαμά.


reader.gr








Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ