Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του και εξαφανίστηκε - Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας

11/08/2022
126 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τη σύλληψη  35χρονου άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του το απόγευμα  της Πέμπτης 11/8, στο Αρκαλοχώρι Άρτας

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Epiruspost.gr, το φονικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 11/8, με το θύμα της δολοφονικής επίθεσης να δέχεται τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.


Ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον πεθερό του 75 ετών, στο Αστροχώρι της Άρτας στις 5:00 το απόγευμα και διέφυγε στο βουνό.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζευγάρι που έχει ένα παιδί και ζούσε στην Άρτα αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 75χρονος πατέρας της γυναίκας πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της, για να την οδηγήσει στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Όμως, ο σύζυγος οπλισμένος με καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε 4 φορές.

Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό. Να τονίσουμε ότι 35χρονος δράστης κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τόσο στον νομό Άρτας, όσο και τις γύρω περιοχές. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ