Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το Χαλάνδρι: Γεμάτη αίματα η 12χρονη, κρατούσε αγκαλιά τον πατέρα της μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί

12/11/2021
279 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες από το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, που έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης του ζευγαριού

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, από το αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι, όπου η 49χρονη πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Η δράστρια φέρεται να είχε δικαστικές διαμάχες με το θύμα. Η μικρή που είναι παιδί εκτός γάμου, μετά από δικαστική απόφαση έμενε με τον πατέρα της και την κατά πολλά χρόνια σύζυγό του, με την οποία έχουν ακόμα δύο παιδιά. Η γυναίκα φέρεται να μην είχε αποδεχθεί την απόφαση αυτή και αυτός ήταν και ο λόγος που πυροβόλησε τον γιατρό με τέσσερις συν μία σφαίρες. 

Το αιματηρό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της κορούλας της. Ο πατέρας της είχε κατέβει στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου έμενε για να την παραλάβει από το σχολικό, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στο παιδί ήταν σοκαριστικά. 

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μικρή τρομαγμένη και γεμάτη από τα αίματα του πατέρα της, τον είχε αγκαλιάσει και έκλαιγε μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας που την απομάκρυναν από το σημείο.

Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβόλησε η πρώην σύντροφός του

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" ο άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι από γυναίκα η οποία συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα της επίθεσης είναι ο γνωστός χειρουργός οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου ‘ΥΓΕΙΑ’. Διευθύνει παράλληλα το Ιατρείο Διάγνωσης και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων "ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ”. 

Από το 1989 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο ‘ΟΦΘΑΛΜΟΣ’ και το Θεραπευτήριο ‘ΥΓΕΙΑ’ όπου ασχολήθηκε, εκτός των άλλων, με τη χρήση των ακτίνων laser και τις παθήσεις του αμφιβληστροειδή και της ωχράς κηλίδας (medical retina). 

Είναι από τους πρώτους (1992) που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του Θεραπευτηρίου ‘ΥΓΕΙΑ’, με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Εχει επίσης εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στο τομέα αυτό.

Υπήρξε το 1993 ένα από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής

"Μου απήγαγαν το παιδί"

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πρώην ζευγάρι που είχε συχνές προστριβές και καβγάδες. Την ώρα που οι αστυνομικοί την κρατούσαν με τις χειροπέδες μέσα στο περιπολικό, η γυναίκα ακούστηκε να φωνάζει: "Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί", χωρίς να είναι σαφές για ποιούς αναφέρεται ή αν κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της.

Αντίθετα πληροφορίες από τους γείτονες κάνουν λόγο για μια γυναίκα με έξαλλη συμπεριφορά που συχνά απειλούσε τον γιατρό και την σύζυγό του ότι θα τους σκοτώσει, γιατί αντιδρούσε στο γεγονός ότι ο γιατρός είχε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με την σύζυγό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα επισκέφθηκε τον πρώην σύντροφό της στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, προκειμένου να πάρει τη 12χρονη κόρη της, την επιμέλεια του οποίου έχει ο γιατρός και η σύζυγός του. Μετά από έντονη λογομαχία, η γυναίκα φαίνεται να πυροβόλησε πέντε φορές τον άνδρα. 


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/xalandri-gemati-aimata-i-12xroni-kratouse-agkalia-ton-patera-tis-mexri-na-erthoun-oi-astunomikoi/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Παροιμία
Παροιμία 12/11 - 11:18
Εγκλήματα
Αμαρτίες γονέων παιδευουσι τέκνα.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 12/11 - 10:25
Εγκλήματα
Δηλ μετά την γυναικοκτονιες έχουμε και ανδροκτονια γενικώς ανθρωποκτονία. Φαίνεται πως ο καθένας πληρώνει τις συνέπειες των πράξεών του εδώ στη ζωή.
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 12/11 - 10:23
Γυναίκες
Ο τύπος έπαιζε με τις γυναικείες καρδιές. Δεν ήξερε ότι οι γυναίκες αγαπούν αλλά και εκδικουνται. Είναι γάτες που χαϊδεύουν αλλά και γρατσουνανε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ