Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πατέρας (από την Κάρπαθο) αυτοκτόνησε λόγω "ντροπής", για ένα ροζ βίντεο του γιου του

16/02/2022
1676 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Η είδηση προκαλεί, μοιάζει μαχαιριά στο στήθος. Πατέρας αυτοκτόνησε χθες από την ντροπή του.

Αιτία βίντεο από κινητό τηλέφωνο που διέρρευσαν στο μικρό νησί που δείχνουν τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Τα καφενεία σχολιάζουν και γελούν. Η μικρή κοινωνία αντιγράφει όλα όσα βλέπει στις οθόνες της τηλεόρασης, χασκογελά και θαρρεί πως είναι παιχνίδι.

Ντροπή και συνάμα πόνος, ανείπωτος πόνος για τον άνθρωπο που χάθηκε μα και για μια κοινωνία που έχασε τον προσανατολισμό της.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.


dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Αναγνώστης
Αναγνώστης 17/02 - 08:22
Εγκλήματα
Σόδομα και Γόμορρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/02 - 21:57
Χίτλερ
Κρίμα που δεν αυτοκ@@σες εσύ και όλοι όσοι έχουν τέτοιες απόψεις και που μεγαλώνετε και τα παιδιά σας με τις ίδιες. Θα θέλα να ξέρα αν ήσουν εσύ στη ίδια θέση τι θα έκανες;! Ντροπή σας! Χαραμίζετε τζάπα το οξυγόνο μας.....
Τηλεθεατές
Τηλεθεατές 16/02 - 15:39
Απάντηση
Κανείς δεν τους φταίει όταν προβάλουν στα κανάλια και στα ίντερνετ τα πάθη και τις επιλογές τους. Λίγη διακριτικότητα και αξιοπρέπεια στην ιδιωτική στιγμή για να τους σέβονται και οι άλλοι δεν βλάπτει.
Τηλεθεατη
Τηλεθεατη 16/02 - 12:42
κλεισε την τηλεοραση
Ατομα σαν και εσενα εξωθησαν τον πατερα στην αυτοκτονια !Αγαπα τον εαυτο σου και ασε τον κοσμο να κανει τις επιλογες του και εσυ τις δικες σου.....αν δεν σου αρεσει η τηλεοραση κλειστην ..αν δεν σου αρεσουν οι ομοφυλόφιλοι μην τους κανεις παρεα ....μεγαλωσε εσυ τα παιδια σου με αρχες και να μαθουν να αγαπουν και εχεις κανει το καθηκον σου....
Τηλεθεατές
Τηλεθεατές 16/02 - 10:52
Κοινωνια
Αυτά θα συμβαίνουν με την άκρατη προβολή της ομοφυλοφιλίας. Ανοίγεις την τηλεόραση της ΕΡΤ που την πληρώνει ο λαός και βλέπεις παντού σε κάθε σήριαλ ομοφυλόφιλους. Προσπαθούν να μας επιβάλουν αφύσικες καταστάσεις και να δίνουν μπερδεμένα παραδείγματα στα παιδιά μας. Δικαίωμα του καθενός στην καμάρα του να κάνει ότι θέλει φτάνει να μην διατυμπανίζει τις ιδιαίτερες επιλογές του.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ