Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο χειρουργός Κ. Κουτσόπουλος θα συμπροεδρεύσει στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο

27/01/2022
550 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένας καταξιωμένος γιατρός που υπηρετεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου για πολλές δεκαετίες, θα προεδρεύσει  στο «33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ 2023».

Πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, διευθυντή της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου και αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο ίδιος αξίζει να σημειωθεί ότι θα προεδρεύσει από κοινού με τους γνωστούς  γιατρούς κ.κ. Ε. Πικουλή και Ν. Ρουκουνάκη στη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου.

Όπως  όλα τα επιστημονικά συνέδρια  έτσι και το συγκεκριμένο, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χειρουργική στη χώρα μας.
Αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της συνεχούς μεταπτυχιακής δραστηριότητας της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και μάλιστα με διεθνή συμμετοχή.

Καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέροντα φροντιστήρια (workshops), διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, διαδραστικές παρουσιάσεις περιστατικών, ζωντανές μεταδόσεις χειρουργικών επεμβάσεων και σεμινάρια εφαρμοσμένης (hands on) εκπαίδευσης, με σκοπό να αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης προβληματισμού και συγχρόνως εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προπαντός εμπειριών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα δοθεί επίσης η δυνατότητα στους φοιτητές, ειδικευόμενους, νέους χειρουργούς και νοσηλευτές να αναδείξουν τα προβλήματά τους και να προταθούν συγκεκριμένες, εφικτές προτάσεις προς επίλυσή τους.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ