Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λειψοί: Ακυρώνονται λόγω έξαρσης κρουσμάτων Covid οι εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης

09/03/2022
89 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στους Λειψούς. Πιο συγκεκριμένα όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος του νησιού, περισσότερα από 40 άτομα νοσούν και για αυτό το λόγο έλαβε την απόφαση να ακυρώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.  

Ο Φώτης Μάγγος ακυρώνει και προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα εξαιτίας της έκτακτης υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί στο νησί.  

Όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook 

« Λόγω ανίχνευσης μεγάλου αριθμού (42 μέχρι αυτή τη στιγμή) κρουσμάτων της νόσου Covid-19 στο νησί μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΤ. 

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ». 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ