Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο ο 32χρονος πιλότος- Το μυστήριο με το ρολόι της Κάρολαϊν

17/06/2021
345 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο με ελικόπτερο για να δώσει νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στις ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση, κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Κι αυτό γιατί παραμένουν αναπάντητα ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση, όπως το γεγονός ότι το ρολόι που φορούσε η Κάρολαϊν και που κατέγραφε τους σφυγμούς της, έχει δώσει σήμα και πολύ αργότερα από την ώρα που ο πιλότος έχει καταθέσει ότι βρήκε τον θάνατο από τους ληστές...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να γίνουν ανακοινώσεις.

Το πρωί της Πέμπτης, η Αστυνομία κάλεσε ξαφνικά για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν. Μάλιστα, εκλήθη να καταθέσει την ώρα που βρισκόταν στην Αλόννησο για το τρισάγιο της συζύγου του. Ο πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο με ελικόπτερο για να δώσει νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ. 

Ο 32χρονος αναμένεται δώσει κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα και στα οποία πρέπει να απαντήσει, καθώς είναι ο μόνος μάρτυρας της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σημειώνεται πως παρότι -σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου- οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, αλλά ούτε πήραν ή κατέστρεψαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού. 

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά  - Τα τρία νέα στοιχεία που προέκυψαν

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 32χρονος θα καταθέσει εκ νέου, καθώς φαίνεται πως έχουν προκύψει κάποιες ασάφειες σε χρονικά σημεία σε όσα είχε καταθέσει αρχικά. 

Συγκεκριμένα, από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι του ζευγαριού, προέκυψε ότι οι κάρτες μνήμης έχουν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από την οποία έχει καταθέσει ο πιλότος ότι εισέβαλαν οι ληστές στη μεζονέτα των Γλικών Νερών.

Επίσης, το "έξυπνο" ρολόι που φορούσε η Καρολάιν στο χέρι της, φαίνεται πως έχει καταγράψει παλμούς και ώρα όπου έχει κατατεθεί ότι η 20χρονη είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

Και τέλος, η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου, δείχνει και τηλεφωνικές επικοινωνίες, για τις οποίες δεν είχε κάνει λόγο στις καταθέσεις του όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, επίκειται η εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, ενώ οι Αρχές κάνουν λόγο για ανατροπή σχετικά με τους δολοφόνους. 

Υπενθυμίζεται ότι, παρότι -σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου- οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, αλλά ούτε πήραν ή κατέστρεψαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, έγινε γνωστό πως αναμένονταν ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. 



thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ